ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκουν τους νέους συμπαίκτες τους στην πτήση του Α380 της Emirates - VIDEO

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκουν τους νέους συμπαίκτες τους στην πτήση του Α380 της Emirates - VIDEO

Η Emirates δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν διάσημοι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στο επιβλητικό αεροσκάφος Emirates A380.

Οι Σέρχιο Ράμος, Γκάρεθ Μπέιλ, Μαρσέλο Βιέιρα, Καρίμ Μπενζεμά, Τόνι Κρόος και Κάρλος Κασεμίρο συμμετέχουν στο βίντεο και ανακαλύπτουν νέα απίθανα ταλέντα στα 40.000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας!

Το βίντεο αρχίζει με τους παίκτες να απολαμβάνουν την πτήση τους με το Α380 και το πλήρωμα της Emirates να τους προσφέρει όλες τις ανέσεις στην καμπίνα του αεροσκάφους. Ο Ράμος περιποιείται τον εαυτό του στο shower spa της First Class, ο Μαρσέλο παρακολουθεί με έκδηλα τα συναισθήματά του μια ταινία στο πολυβραβευμένο και πασίγνωστο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates ice, ο Κρόος απολαμβάνει τις ανέσεις της Business Class, ενώ οι Μπέιλ και Ράμος πίνουν το ποτό τους στο πρόσφατα ανακαινισμένο OnBoard Lounge.

Σύντομα, όμως, οι παίκτες της Ρεάλ θα αρχίσουν να παρατηρούν ότι το πλήρωμα καμπίνας της Emirates έχει κι άλλες δεξιότητες, δείχνοντας τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες ενώ παράλληλα διατηρεί στο ανώτατο επίπεδο την εξυπηρέτηση των επιβατών κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μάλιστα, και κατά τη διάρκεια του αγώνα, στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται και νέες προσθήκες στο ρόστερ, κάτι που θα εκπλήξει τον Καρίμ Μπενζεμά.

Καλαίσθητο και ευχάριστο, το βίντεο αποτελεί μέρος της καμπάνιας της Emirates #OneTeam, η οποία σηματοδοτεί τις παρόμοιες αξίες που η Emirates και οι ομάδες που χορηγεί μοιράζονται: ομαδικότητα, φιλοδοξία, καινοτομία, πάθος για τον αθλητισμό. Η καμπάνια #OneTeam περιλαμβάνει ακόμη ένα βίντεο με παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο δημοσιεύθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η παραγωγή των εν λόγω βίντεο έγινε από την ομάδα της Emirates σε συνεργασία με το Buzzman Middle East.

Δείτε το video:

Σχετικά με την Emirates:

Η ιστορία της Emirates χρονολογείται από το 1985, όταν άρχισε τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη, ενώ εξυπηρετεί υπερήφανα την κυπριακή αγορά από το 1994. Σήμερα, η Emirates έχει τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας στους πελάτες της τις ανέσεις των τελευταίας τεχνολογίας αεροσκαφών. Ο μοντέρνος και αποτελεσματικός στόλος της Emirates συνδέει την Κύπρο και το Ντουμπάι σε ημερήσια βάση, ενώ το παγκόσμιο δίκτυο περιλαμβάνει 157 προορισμούς σε 84 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, κρατήσεις και όρους συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://www.emirates.com/cy.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top