LIFESTYLE

Τα λόγια της Ευρυδίκης για το θέμα της απόκτησης παιδιού συγκίνησαν την Σκορδά - VIDEO

Τα λόγια της Ευρυδίκης για το θέμα της απόκτησης παιδιού συγκίνησαν την Σκορδά - VIDEO

Τα τρυφερά λόγια της Ευρυδίκης για τον σύντροφό της αλλά και την απόκτηση ενός παιδιού συγκίνησαν τους πάντες στο Πρωινό! 

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Ευρυδίκη και δε θα μπορούσε η Φαίη Σκορδά να μην την ρωτήσει για τη φωτογραφία με τον αγαπημένο της Μπομπ Κατσιώνη, που πυροδότησε τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Η τραγουδίστρια είπε: «Εγώ την ανέβασα την φωτογραφία! Δε βλέπω κοιλιά να σας πω την αλήθεια, αν το σκεφτόμουν δε θα την ανέβαζα… Πού να φανταστώ ότι το μυαλό των ανθρώπων θα πάει τόσο μακρυά; Ο γιος μου είναι μεγάλος, εγώ είμαι μεγάλη… Η αλήθεια είναι ότι αν ήμασταν 10 χρόνια πίσω, αν είχα γνωρίσει τον Μπομπ πριν 10 χρόνια, θα ήταν κάτι που θα το ήθελα πάρα πολύ και θα το προσπαθούσα. Όταν έρχεται ξαφνικά ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής σου, λες: βρήκα τον άνθρωπό μου, να μην έχω το δικό του παιδί; Ίσως να ήταν τυχερό να συμβεί έτσι γιατί τώρα μπορούμε να έχουμε ο ένας τον άλλον για πάντα… Η ηλικία με βάζει σε δεύτερες σκέψεις… Θες να σκεφτείς ότι θα είσαι στα 70 και το παιδί σου θα είναι 20; Με προβληματίζει, δεν ξέρω…».

Δείτε το σχετικό video στο gossiptv:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=Wf6GgTSiP6E

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top