ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στις 74.573 χιλιάδες οι ακάλυπτες επιταγές

Στις 74.573 χιλιάδες οι ακάλυπτες επιταγές

Σημαντική μείωση σημειώθηκε τον Φεβρουάριο στον αριθμό των ακάλυπτων επιταγών και στον αριθμό των ατόμων που καταχωρήθηκαν στο Κεντρικό Αρχείο Πληροφοριών (ΚΙΑΠ) της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου(ΚΤΚ).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η ΚΤΚ, μόλις 17 πρόσωπα (6 φυσικά, 5 νομικά και 6 φυσικά πρόσωπα που ελέγχουν νομικά) καταχωρήθηκαν τον Φεβρουάριο στο ΚΑΠ της ΚΤ.

Εξάλλου, ο αριθμός των ακάλυπτων επιταγών που καταχωρήθηκαν στον ΚΑΠ ανήλθε μόλις στις 67, σε σύγκριση με 101 επιταγές τον προηγούμενο μήνα και 72 τον περσινό Φεβρουάριο.

Το πρώτο δίμηνο του 2018 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος) ο αριθμός των προσώπων που καταχωρήθηκε στο ΚΑΠ ανήλθε στα 54 σε σύγκριση με 77 το αντίστοιχο περσινό δίμηνο. Ο αριθμός των ακάλυπτων επιταγών ανήλθε στο πρώτο δίμηνο στις 168, σε σύγκριση με 175 την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Εξάλλου, η αξία των ακάλυπτων επιταγών, οι οποίες καταχωρήθηκαν στον προκαταρκτικό κατάλογο του ΚΑΠ της ΚΤΚ, ανήλθε τον Φεβρουάριο του 2018 στα €74.573, σε σύγκριση με €149.728 τον προηγούμενο μήνα. 

Το πρώτο δίμηνο του 2018, η αξία των ακάλυπτων επιταγών ανήλθε στα €224.302, σε σύγκριση με €206.360 το αντίστοιχο περσινό δίμηνο.

Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΚΤ, στον προκαταρκτικό κατάλογο του ΚΑΠ, καταχωρήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 συνολικά 36 πρόσωπα, εκ των οποίων 17 φυσικά πρόσωπα και 19 νομικά πρόσωπα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top