ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρνήθηκε ενοχή ο 27χρονος- Ανόρθωση από το Τμήμα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρνήθηκε ενοχή ο 27χρονος- Ανόρθωση από το Τμήμα

Σε αστυνομικό σταθμό θα βρίσκεται ο 27χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για την υπόθεση ξυλοδαρμού 43χρονου, μετά τον αγώνα ΑΕΚ- Ανόρθωση, το Σάββατο (3/3).

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι, την Τετάρτη (7/3), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους, εναντίον 27χρονου ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκλησης οχλαγωγίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Ο 27χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτός, αρνήθηκε ενοχή με το Δικαστήριο να ορίζει την ακρόαση της υπόθεσης στις 14 Μαΐου και αφέθηκε αφέθηκε ελεύθερος, αφού υπέγραψε χρηματική εγγύηση ύψους €2,000.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη στρατιωτικού για την επίθεση στους τρεις ΑΕΚτζήδες

Επίσης το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα αποκλεισμό από όλους τους αθλητικούς χώρους, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό, όποτε διεξάγεται αγώνας ποδοσφαίρου και ποδοσφαίρου σάλας, στον οποίο συμμετέχει η Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top