ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Δεν γλίτωσε η μητέρα – Ευθύνες και στους δυο βλέπει η Ν.Υπηρεσία

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Δεν γλίτωσε η μητέρα – Ευθύνες και στους δυο βλέπει η Ν.Υπηρεσία

Την απόφαση να διωχθούν ποινικά και οι δυο γονείς του άτυχου βρέφους που έχασε την μάχη για τη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου (μετά από κρανιοεγκεφαλική κάκωση, όπως κατέδειξε η νεκροτομή) αποφάσισε την Πέμπτη (08/03) η Νομική Υπηρεσία..

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο φάκελος της υπόθεσης σχηματίστηκε και οδηγήθηκε στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Σε δημοσίευμα μας στις 07/03 είχαμε αναφέρει πως η εισήγηση του ΤΑΕ Πάφου ήταν πως η μητέρα του βρέφους γίνει μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεσή και ο πατέρας να έρθει αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Θυμίζουμε πως για την υπόθεση, η Αστυνομία έχει στα χέρια της μαρτυρίες περί κακομεταχείρισης και των άλλων δύο ανήλικων παιδιών του ζεύγους.

Συγκεκριμένα, ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου, πως υπάρχουν μαρτυρίες από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον των δυο γονέων που τους θέλουν να κακομεταχειρίζονταν και τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, η  μητέρα στις καταθέσεις ανέφερε, ακόμη, ότι ο σύντροφος της, εδώ και έξι χρόνια που διαμένουν στην επαρχία Πάφου, ήταν βίαιος, επιθετικός και νευρικός, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ταρακουνούσε το τρίμηνο βρέφος και το πετούσε με βία στην κούνια του. Ανέφερε, ακόμη, πως κάποιες φορές δεν ήθελε το βρέφος, γιατί αυτό τον ενοχλούσε όταν έπαιζε παιχνίδια στην τηλεόραση.

Μάλιστα, η μητέρα στις καταθέσεις της είχε τόνισε πως φοβόταν να μιλήσει για να μην της πάρει τα παιδιά το Γραφείο Ευημερίας.

Θυμίζουμε πως τα δυο αλλά παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών, αντίστοιχα, βρίσκονται υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας Πάφου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top