ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φορτσάρει για τα ντέρμπι ‘φωτιά’ και ψάχνει την χαμένη του… άμυνα

Φορτσάρει για τα ντέρμπι ‘φωτιά’ και ψάχνει την χαμένη του… άμυνα

Σαλαμίνα ΤΕΛΟΣ. Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε με σχετική εφκολία το εμπόδιο της Νεας Σαλαμίνας για το πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλου Κόκα-Κόλα. Κοιτάζει την συνέχεια ο Δώνης και τρίβει τα χέρια του απο ικανοπόιση για τη θετική επιθετική παρουσία αλλά και προσπαθεί να βρεί λύσεις για το ανασταλτικό κομμάτι.

Να κάνουμε αρχή από τα θετικά του των τελευταίων αγώνων. Άρχησε να βρήσκει τα πατίματα του ο Ντελλατόρε και φάνηκε σε μεγάλο βαθμό. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε ήδη 8 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και είναι αρκετά σημαντικό για τον Δώνη. Σε ένα χρονικό σημείο που ο Ποτέ δεν είναι και στα καλύτερα του ο ΑΠΟΕΛ, τον χρειάζεται. Πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του Ντελλατόρε που δεν τα είχε άλλος επιθετικός στην ομάδα μετα την φυγή του Αίλτον. Από εκεί και πέρα ο Στάθης Αλωνεύτης εκτός τα μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού χθες στο ‘Αμμόχωστος’, έκανε και παπάδες μοιράζοντας δύο ασσίστ και κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Κύπριος εξτρέμ έδειξε για ακόμι μια φορά ότι ανα πάσα στιγμή είναι πανέτοιμος για να μπει μέσα και να κάνει την διαφορά.

Από την άλλη μεριά δεν αρκούν μόνο τα γκολ που θα πετύχεις. Όπως στάθηκε και ο Γιώργος Δώνης στην συνεντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Σαλαμίνα, η ομάδα αντιμετοπίζει ανασταλτικά προβλήματα. Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι 4 τελικές επιθέσεις από την Σαλαμίνα στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχουν αρκετές αδυναμίες και είναι εδώ που πρέπει να σταθεί στις επόμενες προπονήσεις εν όψη των δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top