ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Νέες πληροφορίες για τις δυο κατηγορίες στον πατέρα

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Νέες πληροφορίες για τις δυο κατηγορίες στον πατέρα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσάγονται την Παρασκευή (09/03) οι δυο γονείς, 29 ετών από την Ρουμανία, οι οποίοι έχουν συνελήφθησαν για το θάνατο του 3μηνων βρέφους τους που απεβίωσε στις 22 Φεβρουαρίου (μετά από κρανιοεγκεφαλική κάκωση, όπως κατέδειξε η νεκροτομή).

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η απόφαση του Γενικού Εισαγγελά Κώστα Κληρίδη ήταν όπως διωχθούν και οι δύο γονείς.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως ο πατέρας θα έρθει αντιμέτωπος με δυο κατηγορίες του ποινικού κώδικα. Αυτήν της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτους εξ αμελείας.

Από την άλλη η μητέρα αναμένεται να κατηγορηθεί για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Σημειώνεται πως καθοριστικό ήταν το ιατροδικαστικό πόρισμα των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος ήρθε για την υπόθεση από την Αγγλία. Σύμφωνα με αυτό ο θάνατος  του βρέφους προκλήθηκε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η βαρύτητα της οποίας δεν είναι συμβατή με πτώση από καναπέ ύψους 70 εκατοστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ - ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ: Έπιναν και άφηναν τα παιδιά τους νηστικά

Θυμίζουμε πως για την υπόθεση, η Αστυνομία έχει στα χέρια της μαρτυρίες περί κακομεταχείρισης και των άλλων δύο ανήλικων παιδιών του ζεύγους.

Συγκεκριμένα, ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου, πως υπάρχουν μαρτυρίες από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον των δυο γονέων που τους θέλουν να κακομεταχειρίζονταν και τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, η  μητέρα στις καταθέσεις ανέφερε, ακόμη, ότι ο σύντροφος της, εδώ και έξι χρόνια που διαμένουν στην επαρχία Πάφου, ήταν βίαιος, επιθετικός και νευρικός, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ταρακουνούσε το τρίμηνο βρέφος και το πετούσε με βία στην κούνια του. Ανέφερε, ακόμη, πως κάποιες φορές δεν ήθελε το βρέφος, γιατί αυτό τον ενοχλούσε όταν έπαιζε παιχνίδια στην τηλεόραση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top