LIFESTYLE

'Κούφανε' τον Τρύφωνος η Κύπρια ηθοποιός - Δηλώνει 26 ετών με 18χρονη κόρη - VIDEO

'Κούφανε' τον Τρύφωνος η Κύπρια ηθοποιός - Δηλώνει 26 ετών με 18χρονη κόρη - VIDEO

Ποια η ταλαντούχα ηθοποιός που κατάφερε να αφήσει άναυδο τον Τρύφωνος λέγοντας του ότι έχει κόρη 18 ετών, αλλά η ίδια δηλώνει 26χρονη.

Ο Τάσος Τρύφωνος και η ομάδα παραγωγής του "Πιο Αδύναμου Κρίκου'' τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας με ένα special επεισόδιο αποκλειστικά με επώνυμες Κύπριες. 

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (8/3) αναμετρήθηκαν η Θέκλα Πετρίδου, η Χριστίνα Λουκά, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Πολυξένη Σάββα, η Μαρία Παπακώστα, η Νίκη Δραγούμη και η Μαργαρίτα Αττάλα.

Η Μαρία Παπακώστα ως ο πιο δυνατός κρίκος ή όπως χαριτολογώντας είπε η ίδια "Η πιο δυνατή κρίκα" μίλησε για την κόρη της, η οποία πριν από λίγες μέρες ενηλικιώθηκε. 

Όταν ο Τάσος Τρύφωνος την ρώτησε την ηλικία της, αυτή του απάντησε με ευθύτητα και αμεσότητα 26, ουσιαστικά αφήνοντας άφωνο τον Τάσο, ο οποίος δεν γνώριζε ότι η 36χρονη Μαρία Παπακώστα είχε κόρη και μάλιστα ενήλικη. 

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι η ηθοποιός της πετυχημένης σειράς του ΡΙΚ "Καμώματα τζ' Αρώματα" δηλώνει 26, δικαιολογημένα, μιας και τόσο δείχνει...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

https://www.youtube.com/watch?v=kQTZb42Tcec

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top