ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόλυτος ο Νικόλας Παπαδόπουλος – ‘Παρελθόν ο κ. Καρογιάν’

Απόλυτος ο Νικόλας Παπαδόπουλος – ‘Παρελθόν ο κ. Καρογιάν’

Μετά το τέλος της συνάντησης που είχαν τα κόμματα του ‘Ενδιάμεσου’ το πρωί της Παρασκευής 9/3, ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε εκ νέου στην περίπτωση του Μάριου Καρογιάν.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, σχολίασε πως ο Μάριος Καρογιάν αποτελεί πλέον παρελθόν από το κόμμα, ενώ τόνισε ότι γυρίζουν σελίδα και κοιτάζουν μπροστά.

Επιπλέον, ανάφερε ότι, ‘το ΔΗΚΟ θα εξέλθει ενδυναμωμένο και ενισχυμένο ως κόμμα’.

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ή αναφορές για δημιουργία κόμματος από διαγραφέντα μέλη, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «οι συζητήσεις που αφορούν την προσπάθεια δημιουργίας άλλων κομμάτων δεν αφορά το ΔΗΚΟ». 

Ανέφερε ότι «έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας ότι θα ακολουθήσουμε τη δική μας πολιτική πορεία. Άλλοι ενδεχομένως να έχουν λάβει τις δικές τους πολιτικές αποφάσεις και εμείς επικεντρωνόμαστε σε αυτή την προσπάθεια».

«Πιστεύουμε στον ενδιάμεσο χώρο, πιστεύουμε σε αυτή την προσπάθεια και τη συνεργασία γιατί πιστεύουμε ότι αυτό που ζητά από εμάς η κοινωνία, δεν είναι η εσωστρέφεια, δεν είναι τα εσωκομματικά, αντίθετα είναι η επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία και τους πολίτες», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «με τέτοιες πρωτοβουλίες μπορούμε να εισακούσουμε αυτές τις απαιτήσεις της κοινωνίας και να δώσουμε σύγχρονες λύσεις με καθαρές θέσεις σε αυτά τα προβλήματα».

Σε παρατήρηση ότι ο πρώην Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν δήλωσε ότι δεν προχώρησε σε διαγραφές στελεχών όταν στελέχη του ΔΗΚΟ στις προεδρικές εκλογές του 2013 ήταν στο εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου προέδρου Γιώργου Λιλλήκα και όταν ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος είχε αποστασιοποιηθεί από την απόφαση του κόμματος, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να μπει σε ένα δημόσιο διάλογο με τον κ. Καρογιάν, ιδιαίτερα όταν ο ίδιος χρησιμοποιεί, όπως είπε, «υβριστικούς, απαξιωτικούς, μειωτικούς χαρακτηρισμούς για το ΔΗΚΟ και για τα στελέχη και τον κόσμο του ΔΗΚΟ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top