LIFESTYLE

Βρισιές από Ντάρια για Μελίνα: «Μας είχε πρήξει...» - VIDEO

Βρισιές από Ντάρια για Μελίνα: «Μας είχε πρήξει...» - VIDEO

Η Ντάρια εξαπόλυσε σκληρά λόγια για την Μελίνα, με αφορμή το φαγητό και το κυδώνι που της πρόσφερε, αλλά η πρώτη αρνήθηκε να δοκιμάσει.

Επικράτησε αναστάτωση στην παραλία των Μαχητών του Survivor, καθώς η Μελίνα ήθελε να μοιραστεί με τα υπόλοιπα παιδιά μια πατάτα κι ένα κυδώνι.

Όλοι οι παίκτες αρνήθηκαν να πάρουν, καθώς θεώρησαν ότι το έκανε σκόπιμα, επειδή τις προάλλες είχε γίνει ο καβγάς για το φαϊ.  

Διαβάστε επίσης:Με χαμόγελο 'πικρίας' αποχώρησε η παίκτρια των Διασήμων - VIDEO

 «Τι είναι αυτή η επιβεβαίωση που θέλει να πάρει; Σήμερα μου τη βάρεσε εμένα και ήθελα να το σχολιάσω που ήθελε να πει… Αυτό το πράγμα που είχε βρει, το κυδώνι, μας είχε πρήξει τ’ αρχ…α  για να δοκιμάσουμε. Και τώρα ήθελε να το πει στο συμβούλιο που εμένα η Μελίνα δεν μου έχει δώσει ποτέ τίποτα από την αρχή του παιχνιδιού. Μόνο σήμερα έγινε αυτό και ήθελε να το πει. Να το χτυπήσει ότι μοιράστηκε μαζί μου αυτή τη μύξα που έφαγε», είπε εκνευρισμένη η Ντάρια.

Δείτε το video στο gossiptv:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=OV6FVsgX7as

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top