ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Το θανατηφόρο τροχαίο που συγκλόνισε το Παγκύπριο - Απεβίωσαν 23χρονος και 35χρονος

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Το θανατηφόρο τροχαίο που συγκλόνισε το Παγκύπριο - Απεβίωσαν 23χρονος και 35χρονος

Σαν σήμερα, πριν οκτώ χρόνια, στις 9/3/2010, έχασαν την ζωή τους οι Κώστας Κούφος και ο Ρολάνδος Πάλμας, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Ριζοελιάς - Αγίας Νάπας. 

Οι θανατηφόρες συγκρούσεις έχουν αυξηθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, ωστόσο, δεν είναι κάποιο καινούργιο φαινόμενο. Δυστυχώς, μια απροσεξία ή μια λάθος κίνηση στον δρόμο, μπορεί να στοιχήσει μια ή και περισσότερες ανθρώπινες ζωές.

Πριν οκτώ χρόνια λοιπόν και συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου του 2010, ο Κώστας Κούφος και ο Ρολάνδος Πάλμας, έχασαν την ζωή τους ύστερα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας, ενώ από την σύγκρουση είχε τραυματιστεί σοβαρά ακόμη ένα πρόσωπο.

Ο 23χρονος τότε, Κώστας Κούφος, καταγώταν από τους Άγιους Αναργύρους, ενώ ο 35χρονος τότε Ρολάνδος Πάλμας, ήταν από τα Λειβάδια Λάρνακας. 

9/3/2010 – Ήταν γύρω στις 17:30 το απόγευμα, όταν ο 23χρονος Κώστας Κούφου οδηγούσε αυτοκίνητο ενοικιάσεως στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, σύμφωνα με την τότε επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, παρέσυρε με το όχημά του τον 35χρονο Ρολάνδο Πάλμα, οδηγό ρυμουλκού, ο οποίος στεκόταν στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου και ασχολείτο με τη φόρτωση οχήματος που είχε μηχανική βλάβη, στο ρυμουλκό του.

Ο 35χρονος εκτινάχθηκε σε απόσταση 16 μέτρων περίπου, ενώ στη συνέχεια, προσέκρουσε στο πίσω δεξιό μέρος του ρυμουλκού και στο αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο σ'αυτό, με αποτέλεσμα το ρυμουλκό να μετακινηθεί προς το προστατευτικό κιγκλίδωμα και να τραυματίσει τρίτο άτομο, τον 56χρονο οδηγό του οχήματος που είχε την βλάβη, ο οποίος στεκόταν μεταξύ του ρυμουλκού και του κιγκλιδώματος.   

Ακολούθως, το όχημα γύρισε αντίθετα σύμφωνα με την πορεία του και ακινητοποιήθηκε στη μέση του αυτοκινητόδρομου. 

Λόγω του τροχαίου δυστυχήματος τραυματίστηκαν θανάσιμα ο 35χρονος Ρολάνδος και ο 23χρονος Κώστος, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμια του αυτοκινήτου του και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Ο 56χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε υπέστη κάταγμα κνήμης και λεκάνης.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top