ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οργιάζουν οι φήμες για απόσυρση του Μπουφόν!

Οργιάζουν οι φήμες για απόσυρση του Μπουφόν!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το προσεχές καλοκαίρι. Είναι βάσιμες οι φήμες ή πρόκειται για καπνό χωρίς φωτιά;

«Βουίζουν» τις τελευταίες ώρες οι φήμες στην Ιταλία που θέλουν τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να «κρεμάει τα γάντια του» στο τέλος της σεζόν.

Την «φωτιά» άναψε με δημοσίευμά της η «Corriere della Sera» αναφέροντας ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας πήρε την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου, και την φούντωσε ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει το προσεχές διάστημα.

Ο ίδιος, έχει δηλώσει ότι το μεγάλο του όνειρο ήταν να αγωνιστεί ξανά στο Μουντιάλ με το εθνόσημο στο στήθος, κάτι που δεν θα συμβεί αφού η εθνική Ιταλίας αποκλείστηκε απ΄την Σουηδία.

Παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν τον 40χρονο εμβληματικό αρχηγό της «Vecchia Signora», Τζίτζι Μπουφόν να συνεχίζει για ακόμη έναν χρόνο χρόνο, όλα δείχνουν ότι έγινε η μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα και ο Ιταλός θρύλος θα αποσυρθεί.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top