ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στην εντατική 36χρονος – Σφηνώθηκε σε γκαράζ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στην εντατική 36χρονος – Σφηνώθηκε σε γκαράζ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυστυχώς δεν είναι μόνο υλικές οι ζημιές του τροχαίου που έγινε στις 22:10 το βράδυ της Παρασκευής (9/3) στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό.

Όπως μετέδωσε το ThemaOnline, η σύγκρουση των δύο οδηγών ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το ένα να σφηνωθεί σε πόρτα γκαράζ οικίας.

Πρόκειται για 36χρονο που οδηγούσε το αυτοκίνητο που σφήνωσε στην πόρτα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος στη διασταύρωση της Λεωφόρου με την οδό Θεοδοσίου Ποταμιανού.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του 36χρονου σπρώχθηκε και κτύπησε στην πόρτα του γκαράζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τον 19χρονο να φέρει ελαφρά τραύματα στο στήθος και στον αυχένα.

Ο 36χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς από τη σύγκρουση προκλήθηκε κάταγμα σπονδύλου και θλάση σπλήνας και ύπατος, ενώ κρατείται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Λεμεσού.

 

Να σημειωθεί ότι και οι δύο οδηγοί είχαν μηδενική ένδειξη αλκοόλης, ενώ στα δύο οχήματα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, όπως και στην πόρτα του γκαράζ της οικίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top