ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σιδερογροθιά 'έφαγε' νεαρό - Μέσα για αυτόφωρο αδίκημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σιδερογροθιά 'έφαγε' νεαρό - Μέσα για αυτόφωρο αδίκημα

Στοχευμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 8μ.μ. την Παρασκευή (9/3) και 1 π.μ. το Σάββατο (10/3), στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πάταξη της νεανικής παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας που έγινε στη Λεμεσό, έγιναν έλεγχοι σε περιοχές όπου συγκεντρώνονται νεαρά πρόσωπα και υπάρχουν παράπονα για οχληρία.

Συγκεκριμένα, σε εκκλησία στα Κάτω Πολεμίδια εντοπίστηκαν συγκεντρωμένοι νεαροί και σε έρευνες που έγιναν, σε ένα πρόσωπο, εντοπίστηκε επιθετικό όργανο (σιδερογροθιά) και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Παράλληλα, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε ανοικτό χώρο, που όπως διαπιστώθηκε τέθηκε κακόβουλα σε κάλαθο και στη συνέχεια έγινε αντιληπτή φωτιά σε σχολικές αίθουσες σε Γυμνάσιο. Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου διενήργησαν εξετάσεις. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές σε δύο σχολικές αίθουσες.

Επίσης, λήφθηκε πληροφορία για ύποπτο αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής. Το εν λόγω αυτοκίνητο εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε ότι εναντίον του οδηγού διερευνάται υπόθεση κλοπής, καθώς και τροχαία αδικήματα.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης ερευνήθηκαν και ανακρίθηκαν συνολικά 15 πρόσωπα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top