ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψε πρόταση από μεγάλη ομάδα της Κύπρου ο Αρούς! Όλα όσα είπε…

Αποκάλυψε πρόταση από μεγάλη ομάδα της Κύπρου ο Αρούς! Όλα όσα είπε…

Μιλώντας στην ιστοσελίδα sport5.il, ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης Αριέλ Αρούς (δείτε ΕΔΩ), αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από την Ομόνοια, όμως επέλεξε την Ανόρθωση για τον Ρόνι Λέβι, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, αφού είναι η τέταρτη φορά που συνεργάζονται!

Αναλυτικά η αποκάλυψη του:

«Είχα πρόταση από την Ομόνοια πριν πάω στην Ανόρθωση, όμως μόλις μίλησα με τον Λέβι και μου μετέφερε την πρόταση της Ανόρθωσης, ήξερα ότι θα πήγαινα σ΄ αυτόν.

Είναι η τέταρτη συνύπαρξη μας σε ομάδα και στις προηγούμενες τρεις, ουδέποτε είχα ξεκινήσει ως πρώτος τερματοφύλακας.

Είμαστε επαγγελματίες και οι δύο, ο Λέβι είναι ένας προπονητής πολύ καλός στην τακτική και ένας από τους καλύτερους που έχουμε στο Ισραήλ».

Μίλησε επισης:

Για την πορεία της Ανόρθωσης: «Δεν πίστευα ότι θα βρισκόμασταν στις πρώτες θέσεις. Ήρθαν 16 νέοι παίκτες και ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, δεν είναι κάτι το φυσιολογικό. Είμαστε κοντά στον Απόλλωνα και στον ΑΠΟΕΛ και θα προσπαθήσουμε να τους ξεπεράσουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

Για τους στόχους της Αμμοχωστιανής ομάδας: «Θέλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας. Η τρίτη θέση οδηγεί στην Ευρώπη και είμαστε εκεί. Πέρσι η ομάδα δεν τα κατάφερε και η εξέλιξη αυτή ήταν απογοητευτική».

Για το μέλλον του: «Θέλω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Θα είμαι 30 χρονών το καλοκαίρι και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μου. Ο στόχος μου τώρα είναι να παραμείνω ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας και μετά, ο ουρανός είναι το όριο μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος στην Κύπρο και στην Ανόρθωση, αφού εστιάζω μόνο στο ποδόσφαιρο και έχω βρει τον τόπο μου επί του παρόντος.

Ήθελα τόσο πολύ να φύγω από το Ισραήλ, που παραιτήθηκα από καλύτερες απολαβές. Κοιτάζοντας πίσω, πήρα τη σωστή απόφαση. Με ήθελαν πάρα πολύ στη Χάιφα. Ο Κλίνγκερ με περίμενε να εξαντλήσω όλες τις επιλογές μου από το εξωτερικό.

Μου είπε ότι θα περιμένει, μέχρι να πάρω την οριστική μου απόφαση. Ακόμη κι όταν του ξεκαθάρισα ότι θα πάω στην Κύπρο, μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και μου έδωσε πολύτιμες συμβουλές για τη νοοτροπία των Κυπρίων. Είμαι χαρούμενος που τα πηγαίνει καλά, διότι του αξίζει».

Για την Εθνική ομάδα του Ισραήλ: «Ήξερα ότι τη δεύτερη φορά που θα μου δινόταν το χρίσμα του βασικού, θα έπρεπε να αποδείξω την αξία μου. Όχι απλώς να είμαι καλός, αλλά πολύ καλός, για να μη χάσω ξανά τη θέση μου.

Στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκα, ήμουν καλός και απέδειξα ότι αξίζω. Είναι σκληρός ο ανταγωνισμός και εύχομαι να συνεχίσω να είμαι ο βασικός τερματοφύλακας.

Οι παίκτες της γενιάς μου θα έχουν το πολύ, ακόμα μία ευκαιρία. Ενόψει του Euro 2020, έχουμε και το Nations League και ίσως κάνουμε κάτι από εκεί. Νομίζω ότι στις προηγούμενες διοργανώσεις μιλούσαμε πολύ και κάναμε λίγα πράγματα».

Για το αν έχει αλλάξει τρόπο σκέψης, αλλά και παιχνιδιού: «Έχω ωριμάσει πλέον και έχω περάσει από τόσα, όσα άλλοι δεν θα βιώσουν σε δύο καριέρες. Το παιχνίδι μου έχει αποκτήσει πλέον περισσότερη εμπειρία και παίρνω λιγότερο κατάκαρδα τα πράγματα. Γενικά, έχω μάθει να αντιμετωπίζω και να διαχειρίζομαι διάφορες καταστάσεις».

Για το αν του λείπει η πατρίδα του: «Σίγουρα σε ότι αφορά την οικογένεια και τους φίλους μου λείπει, αλλά είναι μικρή η απόσταση και όποτε μπορώ ταξιδεύω. Η σύζυγος μου σπουδάζει στο Ισραήλ και δεν ζει μαζί μου στην Κύπρο, αλλά της είχα πει ότι έφυγα το εξής: Λιμάι, θα είναι δύσκολο και για τους δυο μας, αλλά για να σώσω εμένα και την καριέρα μου, θα πρέπει να το κάνω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top