ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΤΡΟΣ: «Προκαλούν κατάπληξη οι μεταμορφώσεις του ΔΗΣΥ»

ΑΝΤΡΟΣ: «Προκαλούν κατάπληξη οι μεταμορφώσεις του ΔΗΣΥ»

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού δήλωσε ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί αυτή τη στιγμή δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της Κύπρου και στις ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας στο σύνολο της, Ε/κ, Τ/κ Μαρωνίτες, Αρμένιους και Λατίνους».

Ο κ. Κυπριανού κλήθηκε το Σάββατο (10/3) να σχολιάσει την έκκληση που απηύθυνε την προηγούμενη μέρα, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου για αποφυγή δηλώσεων που τραυματίζουν το εσωτερικό μέτωπο, προκειμένου αυτό να είναι αρραγές για αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων,

«Σε ό,τι μας αφορά θέλω να δηλώσω ακόμα μία φορά ότι δεν χρειαζόμαστε μαθήματα πατριωτισμού από κανένα», είπε προσθέτοντας πως «έχουμε αποδείξει στην πράξη, πώς συμπεριφερόμαστε στα εθνικά ζητήματα και γενικότερα πώς πολιτευόμαστε όταν είμαστε στην αντιπολίτευση».

Ανέφερε περαιτέρω ότι «εκείνο που προκαλεί κατάπληξη είναι οι μεταμορφώσεις του ΔΗΣΥ, που όταν είναι στην αντιπολίτευση ισοπεδώνει τα πάντα, ακόμα και στα εθνικά ζητήματα, ενώ όταν είναι στην εξουσία, οι πάντες πρέπει να συμμορφώνονται με τις δικές τους υποδείξεις».

Δεν έχουμε ανάγκη από τις υποδείξεις του κ. Νεοφύτου, συνέχισε προσθέτοντας ότι «εκείνο που μας καθοδηγεί είναι ο τρόπος με τον οποίο εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα της χώρας και του λαού μας».

Είναι υποχρέωση μας να τοποθετούμαστε, παρατήρησε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ διαμηνύοντας στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ότι «εύσημα δεν χρειαζόμαστε από τον ΔΗΣΥ, καθώς μας ενδιαφέρουν τα εύσημα από τον κόσμο και όχι από τους οποιουσδήποτε πολιτικούς».

Ο κ. Κυπριανού προέβη στη δήλωση στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ημέρα της Γυναίκας, που πραγματοποίησαν το Σάββατο (10/3) το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ και το Γραφείο Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ με τη στήριξη του Παγκύπριου Συμβουλίου Ειρήνης.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top