ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην καλύτερη του φόρμα ο ΑΠΟΕΛ, θέλει νίκη για άλλο αέρα στην Λεμεσό!

Στην καλύτερη του φόρμα ο ΑΠΟΕΛ, θέλει νίκη για άλλο αέρα στην Λεμεσό!

Είναι πιο δύσκολο όταν πρόκειται να το υπερασπιστής και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι δεν μασάει από τέτοια. Έχει την ομάδα, έχει το σκοράρισμα, έχει την δυναμική να συνεχίσει την πορεία του στον φετινό μαραθώνιο.

Ο ΑΠΟΕΛ μετρά 12 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και αυτό δεν πιστώνεται στις εξαιρετικές εμφανίσεις που κάνει η ομάδα αλλά στο τελικό αποτέλεσμα καταφέρνει να το παίρνει.

Τις τελευταίες δύο σεζόν οι γαλαζοκίτρινοι ξεκίνησαν τα πλει-οφ με νίκες στις πρώτες τους δύο τρείς αγωνιστικές και κατέκτησαν τον τίτλο. Υπάρχει και ένα έξτρα κίνητρο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα πάει την ερχόμενη αγωνιστική στην Λεμεσό με αέρα 2 πόντων ή ακόμη και περισσότερων.

Θα περιμένει το αποτέλεσμα του Απόλλωνα στο «ΠΑΠ», σε μια εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση για τους γαλάζιους της Λεμεσού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά και το πέρας της χθεσινής προπόνησης και την τελευταία ενημέρωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ, Βάτερμαν και Εφραίμ ενσωματώθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Μακρής έκανε φυσικοθεραπεία. Στις προπονήσεις θα ενταχθεί ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

Χωρίς τα μεγάλα προβλήματα λοιπόν κατεβαίνει ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της Κυριακής. Λίγο πολύ ξέρουμε ποιοι θα είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πέρεθ και οι τρείς από τις τέσσερις θέσει της άμυνας είναι σχεδόν σίγουρες. Νσόυε, Καρλάο και Μερκής είναι πολύ κοντά στο αρχικό σχήμα ενώ αν δεν μας ξαφνιάσει ο Έλληνας κόουτς του ΑΠΟΕΛ, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Νικόλας Ιωάννου.

Τα πράγματα στο χώρο του κέντρου απλοποιούνται αφού Μοράις, Σόουζα, Εμπεσίλιο και Ζαχίντ θα πάρουν φανέλα βασικού.

Η τελευταία εμφάνιση του Στάθη Αλωνεύτη έστειλε μηνύματα και περιμένουμε να δούμε αν έχει σήμα στον «Αρχάγγελο». Για την κορυφή της επίθεσης την κούρσα φαίνεται να κερδίζει ο Ντελλατόρε που σκοράρει ανελλιπώς στα τελευταία παιχνίδια χωρίς να αποκλείονται οι παρουσίες των Ντε Καμάργκο και Ποτέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top