ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στους «φτεροπόδαρους»

Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στους «φτεροπόδαρους»

Η Πάφος FC μέσω της ιστοσελίδας της ενημερώνει:

«Η ΠΑΦΟΣ FC συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα CYTA 2017-18. Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει τον Ερμή Αραδίππου για την 2η αγωνιστική των Play-Out. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 12/3/2018 στις 19:00 στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ (Παφιακό).

Έπειτα από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και την πρόκριση στους 4 του θεσμού του Κυπέλλου η ομάδα μας θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Για άλλη μία φορά ο κόσμος μας έχει την ευκαιρία να δείξει πως μπορεί να γίνει ο 13ος παίκτης μας, δίνοντας την επιπλέον ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Η ομάδα μας:
Η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου με 29 βαθμούς ενώ προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-3) στο Στάδιο ‘’Αμμόχωστος – Επιστροφή’’ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου. Χωρίς απουσίες από κάρτες θα παραταχθεί η ομάδα μας ενώ ο προπονητής της ομάδας κ. Steven Pressley, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Lucas Dominguez, Valdo και Kenan Horic λόγω τραυματισμών.

Ο αντίπαλος:
Ο Ερμής Αραδίππου βρίσκεται στην 2η βαθμολογική θέση του Β’ ομίλου με 30 βαθμούς. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση του ο αντίπαλος μας γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Αλκή με σκορ 0-1 στο ΓΣΖ.

Προϊστορία:
Ισορροπημένες οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Αραδίππου μετράει 7 νίκες, ενώ έχει 9 ήττες και 4 ισοπαλίες. Τελευταία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες ήταν αυτή στις 6 Ιανουαρίου 2018 για τη 19η αγωνιστική της φετινής περιόδου όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο ΓΣΖ . Τελευταία συνάντηση στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ (Παφιακό), αυτή της 30/09/2017 για την 6η αγωνιστική όπου η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 2-1.

Ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του:
Διαιτητής : Νικολαϊδης Χρίστος
Α’ Βοηθός Διαιτητής : Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής : Καλησπέρας Νίκος
4ος Διαιτητής : Κωνσταντίνου Ανδρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας : Ξάνθου Ανδρέας

Πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής Β’ Φάσης:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο, 10.03.2018
17:00 ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Κυριακή, 11.03.2018
15:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ
18:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο, 10.03.2018
16:00 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
19:00 ΑΛΚΗ Ορόκλινης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δευτέρα, 12.03.2018
19:00 ΠΑΦΟΣ FC – EΡΜΗΣ Αραδίππου

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ
Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Ερμή Αραδίππου την Ανατολική.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό και 10 ευρώ το μαθητικό.
Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας PREMIUM και VIP θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας STANDARD και WOMEN, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και ΔΕΝ θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top