ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Ζητούν απευθείας δίκη για τον 27χρονο

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Ζητούν απευθείας δίκη για τον 27χρονο

Εκ νέου προσάγεται την Δευτέρα 12/3 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ο 27χρονος για να ζητηθεί η παραπομπή του σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Ο 27χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων Rottweiler αντιμετωπίζει  τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας σε σχέση με την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού της 46χρονης από την Βουλγαρία Petrana Milchova Nikolova.

Η υπόθεση εναντίον του 27χρονου  καταχωρήθηκε στο Δικαστήριο την Παρασκευή 9/3 και μέχρι την Δευτέρα 12/3 αυτός παραμένει υπό κράτηση.

Ο 27χρονος είχε προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου στις 9.3.2018 και το Δικαστήριο διέταξε την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης του για δύο ημέρες. 

Οι έρευνες των ανακριτικών αρχών συνεχίζονται για την  ανεύρεση  των δύο σκύλων που φέρεται να φονεύθηκαν και για τον εντοπισμό του όπλου, ενός από τα τέσσερα που κατέχει ο πατέρας του 27χρονου. 

Την Παρασκευή 9/3 η Αστυνομία εντόπισε σκύλο ράτσας Rottweiler νεκρό σε αγροτική περιοχή της Αναρίτας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σκύλος παραλήφθηκε από τους άνδρες του ΤΑΕ Πάφου και στάλθηκε στη Λευκωσία για επιστημονικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του και αν συνδέεται με την υπόθεση. 

Η Αστυνομία εκτιμά, ύστερα από ενημέρωση κτηνιάτρου, ότι το σκυλί μετά την νεκροψία φέρει σφαιρίδια στο κεφάλι.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top