ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ-ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ: Με φαναράκι στο κεφάλι ο 61χρονος

ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ-ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ: Με φαναράκι στο κεφάλι ο 61χρονος

Σοκάρουν όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση κτηνοβασίας που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (10/3) μετά τη σύλληψη 61χρονου.

Όπως είχαμε μεταδώσει την Κυριακή (11/3), ο 61χρονος, που παραδέχθηκε την ενοχή του (προφορικώς και γραπτώς), κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο 61χρονος αντιμετωπίζει αδικήματα κτηνοβασίας, παράνομης εισόδου σε υποστατικό και αδικήματα που αφορούν τον περί ευημερίας των ζώων νόμο.

Όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, μετέβαινε στη μάντρα από το Δάλι, ενώ όπως παρατήρησε ο ιδιοκτήτης του υποστατικού τα ζώα παρουσίαζαν «αλλόκοτη» συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τον Πάμπο Βάσιλα («Ο Φιλελεύθερος») που συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη, οι πτυχές της υπόθεσης είναι ανατριχιαστικές.

Ο 61χρονος επισκεπτόταν τη μάντρα συνήθως κάθε Παρασκευή αργά το βράδυ. Αφαιρούσε το παντελόνι του, ενώ είχε προσαρτημένο στο κεφάλι φαναράκι, ώστε να έχει ελεύθερα τα χέρια του.

Η Παρασκευή (11/3) ήταν η τελευταία μέρα κατά την οποία ο ύποπτος υπέβαλε τις προβατίνες σε αυτό το μαρτύριο.

Οι κάμερες ασφαλείας «έδωσαν» τον 61χρονο, ο οποίος συνελήφθη. Κατά την ανάκριση παρέδωσε και τεκμήρια που χρησιμοποιούσε στις σοκαριστικές πράξεις του στην Αστυνομία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top