ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο μετά από καταδίωξη- Δύο στο νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο μετά από καταδίωξη- Δύο στο νοσοκομείο

Τροχαίο από το οποίο τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/3). Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Φανερωμένης στην Λευκωσία, έπειτα από καταδίωξη του ενός οχήματος από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9:45 το πρωί της Δευτέρα (12/3), δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πρόσωπο που κινείτο πεζό ύποπτα κοντά στο Γυμνάσιο Φανερωμένης.

Περίπολο της Αστυνομίας, έσπευσε στο σημείο όπου εντόπισε τον ύποπτο, με τον ίδιο να μπαίνει αμέσως στο όχημά του και να προσπαθεί να διαφύγει.

Το όχημα καταδιώχθηκε από το περιπολικό. Όταν ο ύποπτος έφθασε στην οδό Γερασίμου Μαρκορά, στην προσπάθειά του να διαφύγει, εισήλθε σε μονόδρομο, όπου συγκρούστηκε με όχημα που κινείτο από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν, ευτυχώς, ελαφρά, τόσο ο ύποπτος όσο και ο οδηγός του άλλου οχήματος.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τα δύο πρόσωπα στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, για να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Για την υπόθεση, αναμένεται η σύλληψη του υπόπτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top