ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μουρίνιο… κλέβει τον μεγάλο στόχο της Ρεάλ

Ο Μουρίνιο… κλέβει τον μεγάλο στόχο της Ρεάλ

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker» ο Μουρίνιο έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μάλιστα, η ίδια η Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη κίνηση χωρίς όμως να μπαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται να «ταράξει» τους φίλους των Μαδριλένων, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι η Ρεάλ θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού το καλοκαίρι και το όνομα του Λεβαντόφσκι ήταν αυτό που έπαιζε εδώ και καιρό. Παρόλα αυτά η Ρεάλ δίσταζε να κινηθεί για την απόκτηση του Πολωνού.

Να σημειωθεί ότι ο Λεβαντόφσκι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου μέχρι το 2021. Ωστόσο, η φημολογία περί μεταγραφής του σε κάποιον άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο ξεκίνησε από τη στιγμή που ο Λεβαντόφσκι απομάκρυνε τον Πολωνό ατζέντη του, προκειμένου να συνεργαστεί με τον Ισραηλινό Πίνι Ζαχάβι, μία κίνηση που ίσως υποδηλώνει τις προθέσεις του διεθνή στράικερ.

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top