ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ: Σε ποιες χώρες δεν θα διωκόταν ο 61χρονος από το Δάλι

ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ: Σε ποιες χώρες δεν θα διωκόταν ο 61χρονος από το Δάλι

Από ότι φάνηκε το σεξ ανθρώπων με ζώα είναι τόσο διαδεδομένο ώστε οι χώρες που δεν το έχουν ποινικοποιήσει εντελώς να είναι πολύ περισσότερες της μίας!

Ας σημειωθεί ότι ο ερευνητής του '40 Alfred Kinsey (Sexual Behavior in the Human Male), στο διάσημο έργο για τη ανθρώπινη σεξουαλικότητα υπολόγισε ότι το 8% των ανδρών και το 3,6% των γυναικών είχαν εμπλακεί σε κάποιου είδους σεξουαλικής δραστηριότητας με ζώα! Κατοπινές μελέτες έριξαν τα ποσοστά σε 4,9% και 1,9% για τους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα. Όσο για τα προτιμητέα ζώα στο ρόλο των σεξουαλικών παρτενέρ, οι ερευνητές υπολογίζουν ότι πρώτα έρχονται τα σκυλιά, ακολουθούμενα από τα… άλογα. Με μεγάλη απόσταση, στην τρίτη θέση βρίσκονται τα γαϊδουράκια, ενώ ακολουθούν: πρόβατα, καμήλες και… κότες!

Η λίστα με τις χώρες που δεν είναι πλήρως ποινικοποιημένη κάποιου είδους επαφή με ζώα ή οι νόμοι δεν εφαρμόζονται σχεδόν ποτέ, είναι μακρά, όποτε θα αναφερθούμε ενδεικτικά μόνο σε ορισμένες εξ αυτών. Ας σημειωθεί ότι μόλις τα τελευταία χρόνια Σουηδία και Δανία, καθώς και κάμποσες Πολιτείες των ΗΠΑ προχώρησαν στην ποινικοποίηση της κτηνοβασίας!

Αρχικά, λοιπόν, μεγάλη φήμη για τους περίφημους οίκους ανοχής με ζώα έχει αποκτήσει η Γερμανία. Τα εν λόγω πορνεία αποκαλούνται χαϊδευτικά «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι»! Σύμφωνα με το TheRichest, την ευθύνη για τους οίκους ανοχής κτηνοβασίας φέρει ο νόμος ο οποίος αν και απαγορεύει την πορνογραφία με ζώα, δεν κάνει το ίδιο και με την σεξουαλική επαφή μαζί τους!

Μένουμε στη Γηραιά Ήπειρο και μετακινούμαστε ανατολικά, στην Ουγγαρία, τη χώρα που συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων παραγωγών ακατάλληλων βίντεο με πρωταγωνιστές ζώα και ανθρώπους. Πέρα από το ότι η κτηνοβασία είναι καθόλα νόμιμη εφόσον το ζώο δεν τραυματιστεί (!), η Ουγγαρία πλημμυρίζει το ίντερνετ με πορνογραφία με ζώα.

Οι άλλες δύο χώρες με αξιοσημείωτη παραγωγή τέτοιου υλικού, είναι η Βραζιλία και η Ιαπωνία.

Η Φιλανδία είναι ο επόμενος σταθμός μας στη μακρά λίστα των χωρών που η κτηνοβασία είναι καθόλα νόμιμη. Εδώ μάλιστα ο νομοθέτης πάει ένα βήμα παραπάνω καταγράφοντας επίσημα ότι: Η κτηνοβασία επιτρέπεται, αρκεί «να μην αποδειχθεί ότι το ζώο έχει τύχει άγριας ή βίαιης μεταχείρισης ή ότι η πράξη προκάλεσε περιττό πόνο και ταλαιπωρία»!

Τέλος, αξίζει να γίνει και μια αναφορά στο Μεξικό, όπου πέρα από το γεγονός ότι το σεξ με ζώα είναι απολύτως νόμιμο, στην Τιχουάνα διοργανώνεται φεστιβάλ όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μια Μεξικάνα σε ζωντανή δράση… με ένα γάιδαρο.

Στην Ινδία είναι απολύτως νόμιμο να παντρευτείς το αγαπημένο σου ζώο και η πιο δημοφιλής επιλογή είναι ο γάμος με σκυλιά!

Αν και είναι αμφίβολο κατά πόσο ο νόμος στην Ινδία επιτρέπει το γάμο μεταξύ ζώων και ανθρώπων, προληπτικοί κάτοικοι αγροτικών περιοχών συνηθίζουν να διοργανώνουν ινδουιστικές τελετές με ζώα, πιστεύοντας ότι θα άρουν έτσι τις κατάρες που τους βασανίζουν.

Έτσι καταλήγουμε στο γεγονός ότι οι χώρες στης οποίες επιτρέπεται η κτηνοβασία είναι οι εξής:

Γερμανία (εκεί όπου υπάρχουν ακόμη και οίκοι άνοχης)

Ουγγαρία (εφόσον δεν τραυματιστεί το ζώο)

Βραζιλία

Ιαπωνία

Φιλανδία

Μεξικό

Ινδία (όπου «επιτρέπεται» ο γάμος άνθρωπου με ζώο)

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top