ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αποκαλυπτικό το VIDEO με τον 61χρονο κτηνοβάτη από το Δάλι

Αποκαλυπτικό το VIDEO με τον 61χρονο κτηνοβάτη από το Δάλι

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ήταν το VIDEO με τον 61χρονο κτηνοβάτη από το Δάλι, ο οποίος παραδέχθηκε την Κυριακή (11/03), ότι ήταν ο ένοχος στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ζώων.

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό που είχαν μελετήσει τα μέλη της Αστυνομίας από την μάντρα στην Χοιροκοιτία και τα όσα σημειώνει ο δημοσιογράφος Βάσος Βάσου («Πολίτης»), φαίνεται κατά τις βραδινές ένα πρόσωπο να εισερχόταν στην μάντρα φορώντας μόνο εσώρουχα και γεωργικές μπότες (ποδίνες), έχοντας στο κεφάλι του εγκατεστημένο ένα μικρό φανάρι.

Τα ζώα στη θέα του πανικοβάλλονται και τρέχουν, ενώ την ίδια ώρα ο άνδρας προσπαθεί να περιορίσει ένα ζώο, να το κρατήσει και να το απομονώσει σε μια γωνιά της μάντρας μακριά από τα υπόλοιπα αιγοπρόβατα…

Την επομένη ο ιδιοκτήτης της μάντρας κάλεσε κτηνίατρο, ο οποίος εξέτασε το συγκεκριμένο ζώο που είχε απομονώσει ο 61χρονος και διαπίστωσε ότι όντως είχε σεξουαλική επαφή με ανδρικό μόριο.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top