ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Μην φυλάξετε ακόμη τις ομπρέλες

ΚΑΙΡΟΣ: Μην φυλάξετε ακόμη τις ομπρέλες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Το απόγευµα της Τρίτης (13/03) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ της Τρίτης (13/03) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα στα δυτικά και βόρεια, θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί τοπικά και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και βόρεια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (14/03) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα µέτριοι 4 και παροδικά στα νότια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (15/03)  ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top