ΚΟΣΜΟΣ

Νύφη πήγαινε στο γάμο της και συνελήφθη

Νύφη πήγαινε στο γάμο της και συνελήφθη

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας νύφης που συλλαμβάνεται από αστυνομικό, με το νυφικό της, λίγο πριν πάει στο γάμο της.

Ίσως η συγκεκριμένη νύφη να θέλησε να ηρεμήσει λίγο πριν την τελετή πίνοντας ένα ποτό στα γρήγορα. Ίσως και να ήπιε λίγο παραπάνω με τις φίλες της.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η συγκεκριμένη νύφη έκανε το λάθος να οδηγήσει έχοντας πιει την ώρα που πήγαινε στο γάμο της και να τη συλλάβει η αστυνομία της Αριζόνα στις ΗΠΑ.

Ο αστυνομικός Κρίσγουελ Σκοτ δήλωσε πως η 32χρονη Άμπερ Γιανγκ συνελήφθη με την υποψία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Φορώντας το νυφικό της, ο αστυνομικός της πέρασε χειροπέδες και μεταφέρθηκε στη φυλακή στην πόλη Μαράνα περίπου στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας 13/3.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, η νύφη έδωσε δείγμα αίματος και αφέθηκε ελεύθερη για να προλάβει να πάει στο γάμο της, προσθέτοντας πως δεν ξέρει αν έφτασε εγκαίρως.

Στο tweet της φωτογραφίας της ασυνήθιστης σύλληψης, ο Σκοτ έγραψε: «Αποφύγετε την οδήγηση με μειωμένα αντανακλαστικά. Το ‘μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος’ δε χρειάζεται καμία βοήθεια».


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top