ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ: Χειροπέδες σε 50χρονη λειτουργό

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ: Χειροπέδες σε 50χρονη λειτουργό

Στην σύλληψη 50χρονης λειτουργού του Γενικού Νοσοκομείου Κυπερούντας προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού την Τρίτη (13/03).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Διευθυντής του Νοσοκομείο κατήγγειλε την λειτουργό του Τμήματος εγγράφων του νοσοκομείου για υπόθεση κλοπής από το δημόσιο.

Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο που έγινε στο μητρώο των βιβλίων είσπραξης και εσοδών του νοσοκομείο, απουσίαζαν μπλοκ ενσήμων αξίας 79,250 χιλιάδων ευρώ τα οποία ήταν χρεωμένα στην 50χρονη λειτουργό.

Η 50χρονη κλήθηκε να παραδώσει ενα μπλοκ των ενσήμων και τα χρήματα που εισπράχθηκα από πωλήσεις σε ασθενείς όμως αδυνατούσε να τα δώσει.

Η λειτουργος του Νοσοκομείου Κυπερούντας συνελήφθη, μετά από μαρτυρία και έκδοση δικαστικού εντάλματος έρευνας και σύλληψης.

Ακολούθως έγινε έρευνα στην οικία της όπου εντοπίστικε το χρηματικό ποσό των 9,500 χιλιάδων και 193 κενά βιβλιάριά ενσήμων. Εντοπίστηκαν επίσης  3 πλήρη βιβλιάρια ενσήμων και 3 μερικώς συμπληρωμένα.

Σύμφωνα με πληροφορείς μας, η 50χρονη στην ανάκριση της αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή αναφέροντας πως θέλει συμβουλευτεί τον δικηγόρο της.

Εντός της ημέρας αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου.

Ι.Μάντζιηπα 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top