ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έβαλαν πιστόλι στο μέτωπο για να δώσει τον «μάστρο» αστυνομικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έβαλαν πιστόλι στο μέτωπο για να δώσει τον «μάστρο» αστυνομικό

Τον έσπασαν στο ξύλο, του έβαλαν πιστόλι στο μέτωπο σε εγκαταλελειμμένο κτήριο υπεραγοράς και του ζητούσαν να τους δώσει το όνομα του «μάστρου» του στην Αστυνομία, για υπόθεση με φρουτάκια στην Λευκωσία.

Στιγμές απόλυτου τρόμου, βγαλμένες από γκανγκστερική ταινία του Χόλυγουντ, έζησε ένας 32χρονος από τη Σαουδική Αραβία, το βράδυ της Κυριακής (11/3), όταν δύο πρόσωπα, ηλικίας 28 και 37 ετών τον μετέφεραν, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», στην εγκαταλελειμμένη υπεραγορά Ορφανίδη στην Παλουριώτισσα.

Αφού τον μετέφεραν στο εγκαταλελειμμένο κτήριο, οι δύο φέρονται να άρχισαν να τον ρωτούν ποιος είναι ο «μάστρος» του στην Αστυνομία, αφού φαίνεται να πίστευαν ότι σχετίζεται με επιχείρηση που διενεργήθηκε την περασμένη εβδομάδα, σε υποστατικό με «φρουτάκια» και συγκεκριμένα να αποκάλυψε στις Αρχές τον χώρο που διεξαγόταν παράνομος ηλεκτρονικός τζόγος.

Ο Σύρος και ο Ελληνοκύπριος, οι οποίοι τελούν ήδη υπό κράτηση, όπως λέχθηκε στο Δικαστήριο, σύμφωνα με τον «Φ», το βράδυ της Κυριακής αφού δεν έλαβαν την απάντηση που ήθελαν, ο ένας ανέσυρε σιδερένιο ρόπαλο και άρχισε να τον κτυπά, ενώ ο άλλος του έβαλε πιστόλι στο μέτωπο.

Τελικά, ο 32χρονος εγκαταλείφτηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορά στο αριστερό πάνω φρύδι, εκδορά δεξιάς παρειάς , εκχυμώσεις δεξιάς κάτω ωμοπλάτης, εκδορά στη δεξιά και αριστερή άνω ωμοπλάτη και κάταγμα αριστερής ωλένης, ενώ πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση στο χέρι.

Πάντως, σύμφωνα με τον «Φ» και οι δύο συλληφθέντες αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, ενώ το ΤΑΕ συνεχίζει τις έρευνες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top