ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Συνελήφθη ο 41χρονος Α.Χ. – ‘Εννά σε κανονίσω’ είπε στον δεσμοφύλακα

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Συνελήφθη ο 41χρονος Α.Χ. – ‘Εννά σε κανονίσω’ είπε στον δεσμοφύλακα

Στη σύλληψη 41χρονου κατάδικου από τη Λάρνακα προέβη νωρίς το απόγευμα (14/03) το ΤΑΕ Λευκωσίας, σε σχέση με την υπόθεση εμπρησμού στα οχήματα δεσμοφυλάκων των Κεντρικών Φυλακών.

Ο 41χρονος Ελληνοκύπριος Α.Χ. φέρεται να απείλησε τον έναν δεσμοφύλακα, όταν ο τελευταίος σε έρευνα που έγινε στο κελί του κατάδικου εντόπισε αυτοσχέδιο επιθετικό όργανο. Πιο συγκεκριμένα, ο κατάδικος είχε στο κελί του οδοντόβουρτσα που είχε πάνω της λεπίδα.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία στη βάση της οποίας έγινε και η σύλληψη, ο 41χρονος φέρεται να είπε στον δεσμοφύλακα «εννά σε κανονίσω».

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι ετών για υπόθεση εμπρησμού (συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος) και αποφυλακίζεται τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο εμπρησμός στα οχήματα ιδιοκτησίας δυο δεσμοφυλάκων σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (13/03) στον Στρόβολο.

Όπως είχε ανακοινώσει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 06.09 το πρωί της Τρίτης είχε ληφθεί κλήση για πυρκαγιά σε οχήματα μάρκας Suzuki και Mazda που ήταν σταθμευμένα σε ισόγειο χώρο στάθμευσης τετραώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού στο Στρόβολο.

Στο περιστατικό είχε ανταποκριθεί ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ‘Λοχία Σπύρου Τταντή΄ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.35.

Όπως ανέφερε και το δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το Mazda και να μεταδόθηκε στο Suzuki. Ζημίες έπαθαν επίσης η βαφή και η ηλεκτρική εγκατάσταση του χώρου στάθμευσης της πολυκατοικίας.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top