ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασιλείου: «Θέλουμε να μείνει Λεμεσό»! Το ξεκάθαρο του μήνυμα για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Βασιλείου: «Θέλουμε να μείνει Λεμεσό»! Το ξεκάθαρο του μήνυμα για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιώργος Βασιλείου, μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Ανόρθωση για το κύπελλο, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision.

Αναλυτικά, όλα όσα είπε:

«Ήταν παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού. Ίσως μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν καλύτεροι. Δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να κάνει κάτι η Ανόρθωση. Νομίζω ότι η ομάδα θα περάσει στον ημιτελικό. Θέλαμε να σκοράρουμε και να νικήσουμε. Ήταν παιχνίδι τακτικής αφού και οι δύο ομάδες πρόσεξαν στην άμυνα. Το κύπελλο θέλουμε να μείνει Λεμεσό. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι και σε ένα μήνα θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ είπε: «Θέλουμε να έρθει να μας στηρίξει ο κόσμος. Τώρα είναι τα δύσκολα. Θέλουμε να κάνουν ένα sold out. Μια γεμάτη δυτική θα μας δώσει ψυχολογία. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τους κάνουμε ευτυχισμένους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top