ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυντής Ταχυδρομείων Κύπρου: «Δεν επιθυμώ να κάνω σχόλιο»

Διευθυντής Ταχυδρομείων Κύπρου: «Δεν επιθυμώ να κάνω σχόλιο»

Δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί για την καταγγελία που έγινε σε βάρος του τμήματός του ο διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων, Ανδρέας Γρηγορίου.

Θυμίζουμε ότι όπως γράψαμε νωρίτερα εντός της ημέρας (14/03), έχει υποβληθεί ανώνυμη καταγγελία στην Ελεγκτική Υπηρεσία για τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, που εξετάζεται από τις αρχές Μαρτίου.     

Σχετικό άρθρο: ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ: ‘Κάρφωσε’ στην Ελεγκτική Υπηρεσία διευθυντή και υποδιευθυντή                                       

Με τον κ. Γρηγορίου είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Τετάρτης (20:45, 14/03) και τον πληροφορήσαμε ότι είμαστε στη διάθεσή του για να προβάλουμε τις θέσεις του, ωστόσο, μας ξεκαθάρισε πως «δεν επιθυμώ να κάνω σχόλιο».

Ο κ. Γρηγορίου εξέφρασε δυσαρέσκεια για το δημοσίευμά μας και ζήτησε να το αναιρέσουμε. Αφού πρώτα του εξηγήσαμε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, του επισημάναμε πως μεταφέραμε απλώς τα βασικά γεγονότα, χωρίς να υιοθετήσουμε το περιεχόμενο των καταγγελιών (δεν αναφερθήκαμε στο ακριβές περιεχόμενό τους).

Ωστόσο ενέμεινε στις θέσεις του. Προειδοποίησε, μάλιστα, με λήψη νομικών μέτρων εναντίον μας. Και πάλι του αναφέραμε ότι δεν δικαιολογούνται νομικά μέτρα από τη στιγμή που δεν αναπαρήγαμε ούτε υιοθετήσαμε συκοφαντικές αναφορές. Επαναλάβαμε, μάλιστα, ότι είμαστε έτοιμοι να δημοσιοποιήσουμε τις δικές του θέσεις σε περίοπτη θέση, αλλά αρνήθηκε.

Υπενθυμίζουμε πως η εν λόγω καταγγελία ήταν ανώνυμη και εξετάζεται από την Ελεγκτική Υπηρεσία από τις αρχές του τρέχοντος μήνα. Ο καταγγέλλων κάνει λόγο αναλυτικά για συγκεκριμένες παρατυπίες που φέρονται να γίνονται στα Κυπριακά Ταχυδρομεία, ενώ στρέφει τα πυρά του κατά του Διευθυντή Ανδρέα Γρηγορίου και του υποδιευθυντή Παύλου Παυλίδη. Αφήνει σκιές για τον ρόλο των τελευταίων, δηλαδή, σε σχέση με τα αρνητικά φαινόμενα που υποστηρίζει ότι υπάρχουν στην υπηρεσία.

Πηγή μας από την Ελεγκτική Υπηρεσία επιβεβαίωσε την ύπαρξη της εν λόγω καταγγελίας. Πρόσθεσε πως τα όσα καταλογίζονται είναι υπό διερεύνηση και αν στοιχειοθετηθουν θα προωθηθούν στην Αστυνομία για τα περαιτέρω

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top