ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

«Έφαγαν» €1.720.000 από το Ταμείο Συντάξεων του ΚΟΑ

«Έφαγαν» €1.720.000 από το Ταμείο Συντάξεων του ΚΟΑ

Εξηγήσεις ζητούν βουλευτές για 1.720.000 ευρώ που χάθηκαν από το Ταμείο Συντάξεων του προσωπικού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Ερωτηματικά εγείρουν επίσης και για 254.000 ευρώ που πληρώθηκαν για τον φόρο εισοδήματος, τον οποίο έπρεπε να καταβάλουν συνεργάτες του ΚΟΑ.

Σύμφωνα με τον Βάσο Βασιλείου («Ο Φιλελεύθερος») εργαζόμενοι ισχυρίζονται πως δεν ανακτήθηκε ούτε μέρος των χρημάτων αυτών, εν αντιθέσει με όσα διαβεβαίωνε ο Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Όσον αφορά στο Ταμείο Συντάξεων, καταγγέλθηκε στη Βουλή ότι μέρος του ποσού μπήκε σε αξιόγραφα εν αγνοία των μελών του Ταμείου, ενώ υπήρχε απαγορευτική δέσμευση να μη γίνονται επενδύσεις χωρίς την έγκρισή τους.

Όπως κατήγγειλε ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου ο γραμματέας της Συντεχνίας του ΚΟΑ της ΟΗΟ-ΣΕΚ κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο λογιστής υπέγραφε επιταγή στο τέλος του κάθε χρόνου αλλά στις αρχές του επόμενου ακυρωνόταν κι έτσι καλυπτόταν το έλλειμμα.

Οι εργαζόμενοι ζητούν πειστικές απαντήσεις αλλά και διασφάλιση ότι το έλλειμμα θα καλυφθεί και ότι δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top