ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέες ευρύχωρες θέσεις στη Business Class των Boeing 777 από την Emirates

Νέες ευρύχωρες θέσεις στη Business Class των Boeing 777 από την Emirates

Τις νέες της Business Class καμπίνες παρουσίασε η Emirates, με τα καθίσματα να τοποθετούνται για πρώτη φορά σε διάταξη 2-2-2 στο ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος Boeing 777-200LR και να είναι πιο πλατιά και άνετα από ότι τα υπόλοιπα.

Η αεροπορική εταιρεία επένδυσε περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια για να ανακατασκευάσει τα 10 αεροπλάνα του συγκεκριμένου τύπου τα οποία περιλαμβάνει ο στόλος της.

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα Boeing 777-200LR έχουν χωρητικότητα 38 θέσεων Business Class και 264 θέσεων Economy Class. Κι ενώ τα καθίσματα της Business Class είναι του ίδιου σχήματος και design σε σχέση με τα αντίστοιχα των υπολοίπων αεροσκαφών του στόλου της, τα συγκεκριμένα είναι κατά δύο ίντσες πιο πλατιά, παρέχοντας ένα πιο άνετο ταξίδι. Οι θέσεις διατηρούν το σαμπανιζέ χρώμα στο τελείωμά τους και το μοτίβο που θυμίζει δομή διαμαντιού στα δερμάτινα καλύμματά τους, ενώ το εργονομικά σχεδιασμένο προσκέφαλο παρουσιάστηκε από την Emirates μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.

Το κάθισμα της Business Class θέσης έχει μέγεθος 72 ιντσών και μπορεί να φτάσει σε απόλυτα οριζόντια θέση ύπνου. Μάλιστα, περιέχει οθόνη αφής με τα αντίστοιχα κουμπιά, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί το κάθισμα, αλλά και σύστημα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης, αρκετές επιλογές για προσωπικό φωτισμό, διαχωριστικό πάνελ μεταξύ των θέσεων για ακόμη μεγαλύτερη διακριτικότητα και ιδιωτικότητα, χώρο αποθήκευσης παπουτσιών, υποπόδιο για ξεκούραση των ποδιών και προσωπικό μίνι μπαρ.

Η άνεση και η πολυτέλεια βρίσκονται στο επίκεντρο της ανανέωσης που πραγματοποιεί η Emirates στα προϊόντα της, με τους κάδους που βρίσκονταν στο κέντρο της καμπίνας στα ντουλαπάκια πάνω από τους επιβάτες να μετακινούνται για να υπάρχει ακόμη περισσότερος ελεύθερος χώρος. Πλέον, η καμπίνα της Business Class διαθέτει ηλεκτρονικά παράθυρα και τις μεγαλύτερες οθόνες για το σύστημα προσωπικής ψυχαγωγίας IFE, μεγέθους 23 ιντσών. Παράλληλα, όλη η καμπίνα είναι διακοσμημένη με το σήμα του Ghafftree, το εθνικό δέντρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το οποίο κοσμεί τα συγκεκριμένα αεροσκάφη της Emirates.

Επιπρόσθετα, στις νέες Business Class υπάρχει και ένας ειδικά σχεδιασμένος χώρος κοινωνικοποίησης, ο οποίος συναντάται μόνο στα Boeing 777-200LR. Πρόκειται για ένα μίνι lounge σαλόνι, όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν διάφορα σνακς, σάντουιτς και φρούτα, αλλά και αναψυκτικά που θα κάνουν ακόμη πιο ευχάριστη τη διάρκεια της πτήσης. Η προσφορά της Emirates συμπληρώνεται από εδέσματα εμπνευσμένα από την τοπική κουζίνα, τα οποία προετοιμάζονται από διακεκριμένους σεφ και συνοδεύονται από μερικά από τα πιο εκλεκτά κρασιά, σαμπάνιες και οινοπνευματώδη ποτά στον κόσμο.

Τα καθίσματα της Business Class στα Boeing 777-200LR έχουν μάλιστα ανανεωθεί και βαφτεί σε χρωματισμούς ανοιχτού γκρι και μπλε, με βάση τις τελευταίες τάσεις των χρωματικών παλετών. Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις έχουν όλες τους δερμάτινα προσκέφαλα με ευέλικτα πλαϊνά τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ακόμη και κατακόρυφα για βέλτιστη υποστήριξη.

Όσοι πετούν με την Emirates μπορούν να απολαύσουν μέχρι και 3,500 on-demand κανάλια στο σύστημα ψυχαγωγίας ice και αναμένεται να φτάσουν τα 4.000 μέχρι και το τέλος του έτους, με  700 ταινίες, περισσότερες από 200 ώρες τηλεοπτικών προγραμμάτων και χιλιάδες τραγούδια που ανανεώνονται κάθε μήνα. Τα αεροσκάφη της Emirates είναι εξοπλισμένα με WiFi και LIVE TV που είναι διαθέσιμα σε όλες τις καμπίνες και όχι μόνο στη Business Class.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Boeing 777-200LR της Emirates λειτουργεί πλήρως από τις 6 Μαρτίου στο Φορτ Λότερντεϊλ. Αυτό είναι το πρώτο από τα 10 αεροσκάφη τα οποία θα αποκτήσουν τη συγκεκριμένη μορφή μέσα στο 2018 και θα χρησιμοποιούνται σε αρκετές πτήσεις της Emirates σε όλον τον κόσμο.

 

Σχετικά με την Emirates

Η ιστορία της Emirates χρονολογείται από το 1985, όταν άρχισε τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη, ενώ εξυπηρετεί υπερήφανα την κυπριακή αγορά από το 1994. Σήμερα, η Emirates έχει τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο από AirbusA380 και Boeing 777, προσφέροντας στους πελάτες της τις ανέσεις των τελευταίας τεχνολογίας αεροσκαφών.Ο μοντέρνος και αποτελεσματικός στόλος της Emirates συνδέει την Κύπρο και το Ντουμπάι σε ημερήσια βάση, ενώ το παγκόσμιο δίκτυο περιλαμβάνει 157 προορισμούς σε 84 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, κρατήσεις και όρους συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα:https://www.emirates.com/cy.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top