ΕΛΛΑΔΑ

Εξηντάτριάχρονος ασελγούσε σε παιδιά δημοτικού- 17χρονος μεσάζων

Εξηντάτριάχρονος ασελγούσε σε παιδιά δημοτικού- 17χρονος μεσάζων

Ενώπιον μιας σοκαριστικής υπόθεσης βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, με ένα 63χρονο να φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά σε βάρος παιδιών, μέχρι και κάτω των 12 ετών, ενώ ένας 17χρονος φαίνεται να έπαιζε ρόλο μεσάζοντα με τα θύματα.

Δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «Πρώτο Θέμα» την Πέμπτη (15/3), αναφέρει ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 63χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ασελγούσε έναντι χρηματικής αμοιβής σε βάρος τουλάχιστο δύο ανήλικων αγοριών το 2017 και το 2018.

Άφωνοι οι αστυνομικοί εντόπισαν κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του 63χρονου, χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ σε μερικά εμφανίζεται και ο ίδιος.

Μάλιστα, κατά τη διερεύνηση της σοβαρής αυτής υπόθεσης, οι Αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη 17χρονου Ελλαδίτη, ο οποίος φαίνεται να έπαιζε ρόλο μεσάζοντα μεταξύ θύτη και θυμάτων, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του 63χροος.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», σε βάρος του 63χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη και για παράβαση των Νόμων περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί όπλων.

Τα ευρήματα της στην οικία του κατηγορούμενου προκαλούν σοκ, αφού τόσο ο αριθμός αλλά και γκάμα των ευρημάτων δείχνουν ότι πρόκειται για μια μεγάλη και σοβαρότατη υπόθεση.

Συγκεκριμένα ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ένα πιστόλι κρότου με φυσίγγιο,
332 φυσίγγια κρότου,
τέσσερις φωτοβολίδες,
ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων,
έξι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι,
δύο φορητοί υπολογιστές (tablet),
επτά κάρτες μνήμης,
οκτώ φορητές συσκευές αποθήκευσης (usb stick),
27 οπτικοακουστικοί ψηφιακοί δίσκοι,
70 δισκέτες,
26 κασέτες βιντεοκάμερας,
32 βιντεοκασέτες,
ένα συσκευή καταγραφής αναλογικού σήματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή,
πέντε εσωτερικοί σκληροί δίσκοι,
μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή,
ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
τρία κινητά τηλέφωνα,
πέντε άλμπουμ φωτογραφιών και
Πλήθος φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών

Οι Αρχές βρίσκονται σε αναζήτηση τυχόν άλλων ανήλικων θυμάτων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top