ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

DELAKTIG η νέα σειρά εμπνευσμένη από τον τρόπο ζωής σας

DELAKTIG η νέα σειρά εμπνευσμένη από τον τρόπο ζωής σας

Ο Μάρτιος ήρθε με τη νέα σειρά DELAKTIG που σχεδιάστηκε από την ΙΚΕΑ και τον Τομ Ντίξον, εμπνευσμένη από τον τρόπο ζωής του κάθε ανθρώπου.

Καθημερινά έχουμε την ανάγκη να αλλάζουμε τα πράγματα γύρω μας και να τα φέρνουμε στα μέτρα μας. Η ΙΚΕΑ μας προσφέρει αυτό που χρειαζόμαστε, για να μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό που είναι πιο χρηστικό για εμάς.

Αρκετοί είναι αυτοί που τους αρέσει να τροποποιούν τα έπιπλα, και να τα συνθέτουν με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Αυτή την ενέργεια έρχεται να ενισχύσει η ΙΚΕΑ και ο Τομ Ντίξον με τη σειρά DELAKTIG. Η σειρά περιλαμβάνει τον πρώτο καναπέ «ανοιχτού κώδικα», ο οποίος μπορεί να δεχθεί τροποποίηση, εξυπηρετώντας τις εκάστοτε ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Ο καναπές είναι σχεδιασμένος για να έχει μεγάλη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο. Παράλληλα, η σειρά περιέχει εξαρτήματα όπως βραχίονες, ένα τραπέζι, μια λάμπα, κάθισμα τριών θέσεων και μια πολυθρόνα πλατφόρμα, όπως επίσης ξεχωριστά καλύμματα για τα μπράτσα, το μαξιλάρι και τα καθίσματα. Μπορείτε, μ ’αυτόν τον τρόπο να του δώσετε το στιλ που σας αρέσει, να δημιουργήσετε αυτό που χρειάζεστε και ταιριάζει στο χώρο σας.  

Με τη σειρά DELAKTIG σας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσετε και να αφαιρέσετε εξαρτήματα, για παράδειγμα βάζοντας το τραπεζάκι μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, ενώ αφαιρώντας το τραπεζάκι και τους βραχίονες μπορεί ο καναπές σας εύκολα να μετατραπεί σε κρεβάτι για να φιλοξενήσετε τους φίλους σας. Ακόμη είναι ιδανική για μικρούς χώρους, μιας και με τη δυνατότητα μετατροπής που σας δίνει εξυπηρετείτε ποικίλες ανάγκες σας. Mέσα από την ποικιλία σε καλύμματα μπορείτε να ανανεώνετε συχνά και εύκολα τον χώρο σας.

Ο Τομ Ντίξον σχεδιάζοντας τη σειρά είχε στο μυαλό του διάφορες καταστάσεις της ζωής των ανθρώπων όπως ένας γάμος ή μια μετακόμιση και έτσι ήθελε η σειρά να μπορεί να καλύπτει κάθε ανάγκη που θα προκύπτει με την πάροδο του χρόνου. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η γενική ιδέα είναι, όπως λειτουργούν οι εφαρμογές στο iPhone, μπορούν ανάλογα να λειτουργούν και τα εξαρτήματα αυτού του καναπέ, έτσι οι άνθρωποι να μπορούν να τροποποιούν αυτόν τον καναπέ χρησιμοποιώντας τον για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα». Η τεχνολογία εξελίσσεται το ίδιο και η ΙΚΕΑ.

Μπορείτε να βρείτε έργα του Τομ Ντίξον στο Design Research Studio, στο Λονδίνο ή σε κάποια από τα πιο διάσημα μουσεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΙΚΕΑ για ένα ολοκληρωμένο σπίτι.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top