ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Η επόμενη μέρα του κόμματος – Ο Αβέρωφ και οι υπόλοιποι

ΔΗΣΥ: Η επόμενη μέρα του κόμματος – Ο Αβέρωφ και οι υπόλοιποι

Από τις 9:00 το πρωί της Παρασκευής (16/3) ξεκίνησαν να υποβάλλουν υποψηφιότητες οι ενδιαφερόμενοι για την ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σε μια διαδικασία που θα ολοκληρωθεί στις 13:00 με την υποβολή υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις.

Βέβαιο πρέπει να θεωρείται ότι ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. δεν θα έχει υποψήφιο, όπως επίσης και ο αναπληρωτής πρόεδρος Λευτέρης Χριστοφόρου.

Από κει και πέρα, για τις τρεις αντιπροεδρίες, επαναδιεκδικούν η Στέλλα Κυριακίδου, η οποία υπέβαλε πρώτη την υποψηφιότητά της, και ο Γιώργος Γεωργίου, ενώ ο Νίκος Νουρής επίσης υπέβαλε υποψηφιότητα και ο Ευθύμιος Δίπλαρος λέγεται ότι θα διεκδικήσει μια θέση στην ηγεσία του κόμματος.

Ο Σωτήρης Σαμψών μάλλον δεν θα επαναδιεκδικήσει.

Πέραν αυτών, αίνιγμα παραμένει για το τι θα πράξει η Αννίτα Δημητρίου, η οποία συνεχίζει με μπάσιμο από τις βουλευτικές εκλογές του 2016.

Η Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση του ΔΗΣΥ είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου, ενώ θα λειτουργήσουν, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Στυλιανού, θα λειτουργήσουν 70 με 75 εκλογικά κέντρα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέραμε σε παλιότερο δημοσίευμα, μετά την 28η Απριλίου θα ανακοινωθεί και ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, με τον βουλευτή Δημήτρη Δημητρίου, να συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη του Αβέρωφ Νεοφύτου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top