ΔΙΕΘΝΗ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Θα ψάχνατε τρύπα να κρυφτείτε»- Το μήνυμα του στο ΕΚ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Θα ψάχνατε τρύπα να κρυφτείτε»- Το μήνυμα του στο ΕΚ

Αν η Τουρκία άνοιγε τα σύνορά της να περάσουν οι πρόσφυγες, η Ευρώπη θα έψαχνε τρύπα να κρυφτεί, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απευθυνόμενος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επικρίνοντας το ψήφισμά του για την επιχείρηση Άφριν. 


Σε ομιλία του στο Ερζουρούμ, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν έχουν καμιά αξία. “Έϊ, Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο, από πότε αρχίσατε να συμβουλεύετε αυτό τον λαό; Κρατείστε τις συμβουλές για τον εαυτό σας. Είναι εμείς που εδώ και εφτά χρόνια φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια Σύριους, αν ανοίγαμε τις πόρτες και τους στέλναμε θα ψάχνατε τρύπα να κρυφτείτε. Μας είχατε ικετεύσει, αμάν μην ανοίξετε τις πόρτες. Εμείς συμπεριφερθήκαμε ανθρώπινα αλλά εσείς από ανθρωπισμό δεν καταλαβαίνετε. Και τώρα πάρτε την απόφαση που θέλετε, μπαίνει από το ένα αυτί μας και βγαίνει από το άλλο”.

Σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκαλεί την Τουρκία. “Λένε αποσύρετε τον στρατό σας (από το Άφριν), λένε αυτό δεν είναι σωστό”, ανέφερε ο Ταγίπ Ερντογάν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top