ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει στο ΓΣΠ για να πετύχει κάτι που ΔΕΝ πέτυχε ξανά φέτος

Πάει στο ΓΣΠ για να πετύχει κάτι που ΔΕΝ πέτυχε ξανά φέτος

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (17/3 Σάββατο) εκτός έδρας την Ομόνοια και καλείται να κάνει κάτι που δεν έκανε ποτέ φέτος.

Και εννούμαι να κερδίσει εκτός έδρας ομάδα της πρώτης εξάδας. Δεν κατάφερε να το πράξει κατά την τρέχον αγωνιστική σεζόν και οφείλει αν θέλει να πετύχει την έξοδο στην Ευρώπη να βελτιώσει τις επιδόσεις της μακριά από την Αρένα.

Καλή και Άγια η Αρένα όμως όταν μακριά από το σπίτι σου δεν μπορείς να πάρεις νίκη κόντρα σε ανταγωνιστές σου και όταν η απόδοσή σου πέφτει αισθητά τότε κάτι δεν πάει καλά.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν παρασύρεται από την κακή αγωνιστική εικόνα του τριφυλλιού και ξέρει πως για να καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα πρέπει να προσέξει κάποια συγκεκριμένα σημεία και να χτυπήσει στις αδυναμίες της ομάδας του Πέτεφ.

Για να δούμε αν θα βελτιώσει τον εκτός έδρας της απολογισμό η ομάδα της Λάρνακας ή αν θα συνεχιστεί το στατιστικό χωρίς νίκη μακριά από την Αρένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top