ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ερυθρόλευκος» ο μικρός τελικός

«Ερυθρόλευκος» ο μικρός τελικός

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»:3-1 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ (25-19, 20-25, 25-22, 25-23)

Την τρίτη θέση στην πετοσφαιρική σεζόν 2017-18 κατέκτησε η Νέα Σαλαμίνα αφού στους μικρούς τελικούς κέρδισε στα Βαρωσιώτικα ντέρμπι την Ανόρθωση με 4-1 συνολικά νίκες. Στον τρίτο μικρό τελικό οι «ερυθρόλευκοι» κέρδι8σαν με 3-1 σετ και τέλειωσαν τη σειρά.

Πολύ καλύτερα μπήκε στον τρίτο μικρό τελικό η Νέα Σαλαμίνα και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό με συνέπεια να κερδίσει το σετ 25-19 σε 25 λεπτά, κάνοντας το 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ η «Μεγάλη Κυρία» έδειξε αντίδραση και σαφώς ανεβασμένη ισοφάρισε τον μικρό τελικό σε 1-1 αφού κέρδισε το σετ 20-25 σε 28 λεπτά.

Η Νέα Σαλαμίνα επανήλθε και σε ένα αμφίρροπο τρίτο σετ κέρδισε 25-22 και ανέκτησε ξανά το προβάδισμα 2-1 σετ.

Στο τέταρτο σετ δεν άλλαξε η μορφή του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα να κερδίζει 25-23 και να κερδίζει τον μικρό τελικό με 3-1 σετ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ):Παφίτης,  Μπλάνκο, Κορνιένκο, Ζηκάκης,  Γεωργίου, Βανέγκας – Λίμπερο: Βαρνάνα. – Αλλαγές: Σιαπάνης, Χρυσοστόμου.

AΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ):Μπελχαρίνι, Κνέζεβιτς, Σόρενσεν, Κοντός, Σττρουγκάρεβιτς,  Μοντόγια – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού – Αλλαγές: Γκράμεσφορντ, Χριστοφόρου.

Έπεσε η Ολυμπιάς Φρ.

ΣΑΛΑ «ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ»: ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. 1-3 (25-18, 26-28, 20-25, 19-25)
Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α νδρών Α Κατηγορίας, η Ολυμπιάς Φρενάρους επιστρέφει από τη νέα χρόνια στη Β Κατηγορία. Οι «κοκκινόμαυροι» ήταν οι χαμένοι των πλέι-άουτς αφού για τις θέσεις 7-8 έχασαν με συνολικό σκορ νικών 0-4 από την Αναγέννηση Δερύνειας. Στον αγώνα της Παρασκευής οι «πράσινοι» παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν κέρδισαν στο Φρέναρος με 1-3 σετ και κατέκτησαν τη σωτήρια 7η θέση.

Αποφασιστικά μπήκε η Ολυμπιάς στον αγώνα και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-18 σε 28 λεπτά και να προηγηθεί με 1-0 σετ.

Αμφίρροπο ήταν το δεύτερο σετ με τους Δερυνειώτες να αντέχουν την πίεση, να κερδίζουν 26-28 και να ισοφαρίζουν ε 1-1 τον αγώνα.

Η Αναγέννηση πήρε τα πάνω της και ανέτρεψε τα δεδομένα, αφού κέρδισε το σετ 20-25 και προηγήθηκε 1-2 σετ.

Οι «πράσινοι» επέβαλαν τον ρυθμό τους και στο τέταρτο σετ, κέρδισαν 19-25 και τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. (Π. ΚΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): 
Πέτρου, Αδάμου,Στρούγκαρ, Γιανούζοβιτς, Αγγέλοφ, Φιλίπας – Λίμπερο: Πρωτοπαπάς.

AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Γ. ΛΑΙΟΣ): Κ. Παπαϊωάννου, Χριστοφή, Γκρόενβελντ, Καραγιάννης, Μπράβο, Στέποβιτς – Λίμπερο: Χρ. Παπαϊωάννου – ΑλλαγέςΣτέκας, Τοφής.

ΘΕΣΕΙΣ 5-8

Πέμπτο το ΑΠΟΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: Pokka  ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΑΠΟΕΛ  0-3( 17-25, 18-25, 20-25)

Την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας κατέκτησε για τη σεζόν 2017-18  το ΑΠΟΕΛ . Οι «γαλαζοκίτρινοι» «καθάρισαν» με 4-0 τη σειρά απέναντι στην Pokka ΑΕ Καραβά που τερμάτισε στην 6η θέση.
Kυριολεκτικά, το ΑΠΟΕΛ αιφνιδίασε την Pokka ΑΕ Καραβά στο πρώτο σετ. Ο κόουτς Γιόβαν Μέλκα παρέταξε στην εξάδα τους Κυπριανού και  τον Πούλκο που δεν αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο και η ομάδα του ανταποκρίθηκε στο μέγιστο βαθμό. Σε  29 λεπτά οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν  στο πρώτο σετ με 17-25 και προηγήθηκαν στο «Παλαί με 0-1 σετ.

Το ΑΠΟΕΛ επέβαλε τον ρυθμό του και στο δεύτερο σετ. Μέσα σε 26 λεπτά οι παίκτες του Γιόβαν Μέλκα κέρδισαν την ομάδα του Ντ. Λέτσιεφ που εξακολουθούσε να μην βρίσκει λύσεις με 18-25 και έγραψε το 0-2 σετ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» τέλειωσαν τον αγώνα στο τρίτο σετ με 20-25 σε 28 λεπτά άνκαι οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν ανεβασμένοι.

Pokka  ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤΛΕΤΣΙΕΦ): Παναγιωτίδης, Γκαρσία, Ράμμα, Καρακατσάνης, Νττουγκριαρένκο, Χατζηφιλίππου – Λίμπερο: Kαλαφάτης – Αλλαγές: Θεοδούλου.

ΑΠΟΕΛ (Γ. ΜΕΛΚΑ): Κυπριανού,Μίτιτς, Χαμαγιούν, Γ. Χρυσοστόμου, Πούλκο, Βερίσιμο – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγτές: Π. Χρυσοστόμου.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top