ΚΟΣΜΟΣ

Αεροσυνοδοί τσάκωσαν ασυγκράτητο ζευγάρι στις τουαλέτες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- VIDEO

Αεροσυνοδοί τσάκωσαν ασυγκράτητο ζευγάρι στις τουαλέτες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- VIDEO

Αναστάτωση προκάλεσαν δύο θερμόαιμοι νέοι σε πτήση της “Virgin Atlantic”, αφού λίγη ώρα μετά την πρώτη γνωριμία τους, έξαλλοι αεροσυνοδοί τους έκαναν τσακωτούς στις τουαλέτες του αεροπλάνου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής “The Sun”, δύο νέοι περίπου είκοσι ετών γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης προς το Μεξικό την Τρίτη (13/3) και άρχισαν να ανταλλάζουν φιλιά στις οικονομικές θέσεις του Boeing 747.

Οι σκηνές που ακολούθησαν δείχνουν ότι ο άντρας και οι γυναίκα ερωτεύτηκαν σφόδρα, αφού λίγο αργότερα μετέβησαν στη τουαλέτα του αεροπλάνου, ενώ ένας επιβάτης που μίλησε στην βρετανική ιστοσελίδα ανέφερε ότι όλοι αντιλήφθηκαν τι γινόταν, αφού οι ασυγκράτητοι νέοι ήταν ιδιαίτερα θορυβώδης.

Τα μέλη του πληρώματος όμως έβαλαν τάξη στο αεροσκάφος, όταν άνοιξαν την πόρτα και είδαν τον άντρα να στέκεται με κατεβασμένο το παντελόνι, με την κοπέλα να κάθεται στη τουαλέτα, ρωτώντας τους αν διακινδυνεύουν τις διακοπές τους για ένα στοματικό έρωτα.

Επίσημη δήλωση της “Virgin Atlantic” στη “The Sun” αναφέρει ότι η γυναίκα έχει μπει σε λίστα απαγόρευσης από εδώ και πέρα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε η “The Sun”, μερικοί επιβάτες κατά την “ηρωική” έξοδο του νεαρού από την τουαλέτα προς τη θέση του, τον χειροκρότησαν.

Πάντως, ο πιλότος διευθέτησε αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους να επιληφθούν της υπόθεσης οι αστυνομικοί του Μεξικού, χωρίς να γίνεται γνωστό αν οι νέοι θα έχουν προβλήματα με τον νόμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top