ΕΛΛΑΔΑ

Απειλές κατά των πάντων - Όσα έγραφε η απειλητική επιστολή στον Κοτζιά

Απειλές κατά των πάντων  - Όσα έγραφε η απειλητική επιστολή στον Κοτζιά

Ωμές απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά αλλά και των βουλευτών περιείχε η επιστολή με τη σφαίρα που εστάλη την Τρίτη 13/3 στο υπουργείο Εξωτερικών, δύο μόλις ημέρες πριν την επίσκεψη του υπουργού στα Σκόπια για συζητήσεις όσον αφορά την ονομασία.

Η επιστολή η οποία συνοδευόταν από την σφαίρα γράφει: «Όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες».

«Για όλους τους άλλους, ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους βουλευτές.

Τέλος, καταλήγει με παράκληση στα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα: «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ».

Ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας τις απειλές που έχει δεχθεί αρχικά,έκανε λόγο για συγκεκριμένα συστήματα που τον συκοφαντούν ώστε να τον στοχοποιήσουν, επισημαίνοντας ότι είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top