ΚΟΣΜΟΣ

26χρονη σκότωσε το βρέφος της επειδή της έκανε παρατήρηση η μάνα της

26χρονη σκότωσε το βρέφος της επειδή της έκανε παρατήρηση η μάνα της

Εμβρόντητη είναι η κοινή γνώμη στη Ρωσία μετά την αποτρόπαιη πράξη της 26χρονης Anna Karimova, που έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια το εννιά μηνών μωρό της, επειδή η μητέρα της της έκανε κριτική για την ανευθυνότητά της.

Η μητέρα της 26χρονης της ασκούσε αυστηρή κριτική επειδή έγινε μητέρα χωρίς να έχει προηγουμένως παντρευτεί τον πατέρα και χωρίς να έχει μια σταθερή εργασία.

Τελικά αν και η 26χρονη παντρεύτηκε, αργότερα χώρισε και με τον σύζυγό της επέλεξαν να ζουν χωριστές ζωές.

Η μητέρα της συνέχισε την έντονη κριτική ως προς τον ανεύθυνο τρόπο ζωής της και τελικά σε κατάσταση εκτός ελέγχου η 26χρονη πήγε σπίτι της και έπνιξε με χέρια της το μωρό της.

Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν ότι αφού σκότωσε το μικρό αγγελούδι, πήγε να αγοράσει φαγητό επειδή πεινούσε.

Αγόρασε και μαύρες σακούλες και χρησιμοποίησε μια για να βάλει μέσα το άψυχο σώμα του μωρού και να το αφήσει στη συνέχεια στα σκουπίδια.

Από Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top