ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαμαρτυρία κατοίκων Νέας Εκάλης για κεραία κινητής τηλεφωνίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαμαρτυρία κατοίκων Νέας Εκάλης για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Την άμεση απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, ζητούν κάτοικοι της περιοχής Νέας Εκάλης, στη Λεμεσό, οι οποίοι το πρωί συγκεντρώθηκαν στο πάρκο της γειτονιάς τους, που βρίσκεται απέναντι από την οικία όπου έχει τοποθετηθεί η κεραία.

Οι κάτοικοι ανησυχούν για την υγεία τους και αναφέρουν πως, "η κεραία κινητής τηλεφωνίας βρίσκετε σε πυκνοκατοικημένη  περιοχή,  σε πολύ μικρή απόσταση από Γυμνάσια, Δημοτικά , βρεφοκομικούς σταθμούς, πάρκο, παιδότοπο, στρατόπεδο  με  αρκετούς 18χρονους στρατιώτες, αλλά και συμπολίτες- γείτονες μας που βρίσκονται στην 3η ηλικία ή  ανήκουν στην κατηγορία ευπαθών πολιτών, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν".

Η κεραία,  που έχει καλυφθεί και παρουσιάζεται ως φουγάρο, βρίσκεται τοποθετημένη σε οικία, ο ιδιοκτήτης της οποίας, σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, έχει εκφράσει την πρόθεση του να ζητήσει την αφαίρεση της, από τον παροχέα κινητής τηλεφωνίας.

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας παρευρέθηκαν βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λεμεσού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top