ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καυτά… «σπιρούνια» στα ημιτελικά! – ΒΙΝΤΕΟ

Καυτά… «σπιρούνια» στα ημιτελικά! – ΒΙΝΤΕΟ

Η Τότεναμ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με το εύκολο 0-3 στην έδρα της Σουόνσι και ψάχνει με αξιώσεις την πρώτη της κούπα μετά από 10 χρόνια.

Τι κι αν ο Χάρι Κέιν είναι στα… πιτς; Η Τότεναμ αποδεικνύει ότι δεν είναι ομάδα του ενός, αφού συνεχίζει στο ίδιο τέμπο, ακόμα και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ντύθηκε εκτελεστής και χάρη σε δύο γκολ του Δανού, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο πέρασε χωρίς πρόβλημα από το «Λίμπερτι» και με το εύκολο 0-3 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, στο δρόμο για το πρώτο κύπελλο μετά το 1991 και την πρώτη κούπα γενικά μετά το Λιγκ Καπ πριν από 10 χρόνια.

Απέναντι σε τέτοιου είδους ομάδες το δύσκολο είναι να μπει το πρώτο γκολ. Αυτό ήρθε πολύ νωρίς από υπέροχο φαλτσαριστό σουτ του Έρικσεν (11’, 0-1) και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Λίγο αργότερα γκολ του Σον ακυρώθηκε ορθώς μέσα του VAR ως οφσάιντ, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ήρθε το 0-2 με έξυπνο συρτό σουτ του Λαμέλα.

Στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα και στην επανάληψη, με τον Έρικσεν να γράφει με βολίδα το 0-3 (62’) και να σφραγίζει μία εύκολη πρόκριση για τα «σπιρούνια».

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

17 Μαρτίου 2018

Σουόνσι-Τότεναμ 0-3
(11′, 62′ Έρικσεν, 45 +1′ Λαμέλα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον (21:45)

18 Μαρτίου 2018

Γουίγκαν-Σαουθάμπτον (15:30)

Λέστερ-Τσέλσι (18:30)

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top