ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τιμωρία;

Τιμωρία;

Δύο σοβαρά σφάλματα έκανε ο δεύτερος βοηθός, Κυριάκος Κυριάκου στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Ο κ. Κυριάκου λανθασμένα άφησε την φάση στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ να εξελιχτεί, καθώς στο ξεκίνημα της ο Χέφελ φάνηκε και από την επαναληπτική προβολή να είναι εκτεθειμένος.

Φυσικά τα φώτα στράφηκαν για τα καλά πάνω στον β’ βοηθό, αφού σε δύο περιπτώσεις (66ο λεπτό και 85ο λεπτό), υπέδειξε λανθασμένα τον Ματ Νταρμπισαίρ σε αντικανονική θέση ανακόπτωντας επιθετικές προσπάθειες των «πρασίνων».

Αν δεν περάσουν απαρατήρητα τα δύο σοβαρά λάθη του Κυριάκου Κυριάκου, αναμένεται ότι θα τιμωρηθεί, αν κρίνουμε μάλιστα ότι στο πρωτάθλημα έπεται και συνέχεια και μάλιστα με αρκετά «καυτά» παιχνίδια και κρίσιμα από βαθμολογικής άποψης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top