ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο το Ευρωπαϊκό…

Ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο το Ευρωπαϊκό…

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έκανε ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο κερδίζοντας και το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με 34-19 στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής μέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Ο περσινός νταμπλούχος, έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έφτασε τις 12 σερί νίκες στον θεσμό και δείχνει αποφασισμένος να κατακτήσει και τον φετινό τίτλο. Δεν έδωσε δικαιώματα στην ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα του και δίκαια κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα.

Άνετο πέρασμα από τη Λεμεσό…

Ότι θα κέρδισε εύκολα ή δύσκολα ήταν αναμενόμενο. Τελικά ο Παρνασσός Στροβόλου είχε εύκολο απόγευμα στη Λεμεσό κόντρα στην Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου την οποία κέρδισε με το επιβλητικό 30-11 και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου παρόλο που δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά του χέρια. Η ομάδα του Σάββα Ζωγράφου ήταν αρκετά καλή, σοβαρή και πειθαρχημένη τακτικά κερδίζοντας με σχετική άνεση τον αγώνα.

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε…

Τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Προοδευτικό, ο ΑΠΟΕΛ /ΣΠΕΣ παρ’ όλα αυτά κατάφερε στο τέλος και πήρε αυτό που ήθελε. Κέρδισε δύσκολα μεν με 30-25, κάνοντας ολική ανατροπή στο 2ο ημίχρονο αφού έχανε με 13-10. Έχοντας σε μεγάλη μέρα το Νέαρχο Μιχαηλίδη που πέτυχε 7 τέρματα και ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα κατάφερε να πάρει την 8η νίκη του στον θεσμό και να σφραγίσει σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 19-34

Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου – Παρνασσός Στροβόλου 11-30

ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ – Προοδευτικός Πάφου 30-25

Απο ιστοσελίδα της ομοσπονδίας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top