ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Ποινική κατά Δήμαρχου από την μάνα του δολοφονημένου Καλοψιδιώτη

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Ποινική κατά Δήμαρχου από την μάνα του δολοφονημένου Καλοψιδιώτη

Σε ιδιωτική ποινική κατά του Δημάρχου Αγίας Νάπας, Ιωάννη Καρούσου, προχώρησε η μητέρα του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη.

Η κα. Θεοφάνους, στρέφεται νομικά κατά του Δημάρχου Αγ. Νάπας αφού υποστηρίζει ότι ο κ. Καρουσος προέβη σε πλαστογραφία και άλλες παράνομες ενέργειες, για να κάνει έξωση από το υποστατικό με την ονομασία «Καφενείο».

Όπως το ThemaOnline είχε αποκαλύψει, η  κα. Θεοφάνους κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αρχηγείου στις 15 Δεκεμβρίου 2017, ότι ο κ. Καρούσος προέβη παρανόμως σε παραποίηση συμφωνίας που είχε η οικογένεια της για αξιοποίηση τεμαχίου γης, στο οποίο στεγάζεται το υποστατικό «Καφενείο», το οποίο λειτουργεί η οικογένειά της εδώ και χρόνια.

Για την υπόθεση καταγγέλθηκαν ο Δήμος Αγίας Νάπας, ο Δήμαρχος, Ιωάννης Καρούσος και ο Άθως Γεωργίου.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της ιδιωτικής ποινικής, η κα. Θεοφάνους, καταλογίζει στους προαναφερθέντες αδικήματα που συνηστούν πλαστογραφία εγγράφου, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και συνέργεια στην πλαστογραφία εγγράφου.

Η υπόθεση οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας στις 27 Απριλίου 2018.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top