ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ: Ιατροδικαστής από Ελλάδα- Σε αποσύνθεση η σορός

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ: Ιατροδικαστής από Ελλάδα- Σε αποσύνθεση η σορός

Μυστήριο γύρω μετά την ανεύρεση σορού άντρα σε χαράδρα στη περιοχή Κουρίου στη Λεμεσό, το πρωί της Κυριακής (18/3).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι το σώμα του άντρα ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, γεγονός που καταδεικνύει ότι έχασε τη ζωή του δύο με τρεις μέρες πριν.

Η σορός του άντρα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν είναι αναγνωρίσιμη, με τις Αρχές των Βρετανικών Βάσεων να έχουν κάποιες ενδείξεις για την ταυτότητα του, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί από εξετάσεις DNA.

Ιατροδικαστής από την Ελλάδα πρόκειται να κληθεί από τις Βάσεις για να εξετάσεις της σορού του άνδρα μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Όλα τα ενδεχόμενα για μέχρι στιγμής είναι ανοικτά, με τις Βρετανικές Βάσεις να καλούνται να λύσουν τον γρίφο της πτώσης του άντρα από ύψος 15 μέτρων.

Η σωρός του άτυχου άντρα άργησε να εντοπιστεί, αφού όπως μας περιέγραψαν μάρτυρες που γνωρίζουν την περιοχή, πρόκειται για δύσβατη περιοχή.

Χαρακτηριστικό του δύσβατου είναι το γεγονός ότι για ανάσυρση της σωρού, χρειάστηκαν πολύωρες προσπάθειες των Αρχών των Βρετανικών Βάσεων σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top