ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Υπό ‘ανακαίνιση’ το ΑΚΕΛ – Θέλουν εκσυγχρονισμό

Υπό ‘ανακαίνιση’ το ΑΚΕΛ – Θέλουν εκσυγχρονισμό

Κομματικά μέλη ζητούν από την ηγεσία του κόμματος της Αριστεράς να αδράξει την ευκαιρία που της δίνουν οι ψηφοφόροι και να εκσυγχρονιστεί το ΑΚΕΛ.

Όπως αναφέρει ο ‘Πολίτης’, ήδη οι Κομματικές Ομάδες Βάσεις (ΚΟΒ) ενημερώθηκαν ότι προωθούνται αλλαγές, αφού στελέχη και άλλα βοηθητικά γραφεί του ΑΚΕΛ ανέλαβαν να καταθέσουν προτάσεις για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν το κόμμα.

Ανάμεσα των ζητημάτων που θα απασχολήσουν είναι ο θεσμός των Νέων Δυνάμεων που θα αλλάξει όνομα και μορφή, το μοντέλο λειτουργίας του ΑΚΕΛ, αλλά και τον ρόλο του κόμματος ως αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακόμη, σε αρκετές ομάδες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επισημάνθηκε η ανάγκη αντιμετώπισης χρόνιων επικοινωνιακών και οργανωτικών αδυναμιών, ενώ επιτακτικά θέτουν αρκετά κομματικά μέλη και τα θέματα διαχείρισης της πενταετίας Χριστόφια, ζήτημα για το οποία τα μέλη θεωρούν ότι το κόμμα ακόμη και σήμερα αδυνατεί να δώσει πειστικές απαντήσεις.  

Όσον αφορά τις Προεδρικές Εκλογές του 2018, εκφράζεται ικανοποίηση σε γενικές γραμμές για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, ωστόσο για το αποτέλεσμα του β’ γύρου, υπάρχει απογοήτευση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top