LIFESTYLE

Survivor: Μπήκαν οι έξι νέοι παίκτες- Κανένας διάσημος - VIDEO

Survivor: Μπήκαν οι έξι νέοι παίκτες- Κανένας διάσημος - VIDEO

'Εισέβαλαν' στο ριάλιτι οι νέοι παίκτες που αρκετοί περίμεναν.

Από τρεις νέους παίκτες απέκτησαν οι δύο ομάδες, με έναν εξ αυτών να αγωνίζεται αμέσως και να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην κατάκτηση νίκης και επάθλου για τους Διάσημους.

Ημέρα Διάσημων ήταν η Κυριακή (18/3) στο Survivor, καθώς πήραν όχι μόνο μία, αλλά δύο νίκες που τους χάρισαν τα αναπαυτικά κρεβάτια για την επόμενη εβδομάδα, ένα απολαυστικό πρωινό στο κρεβάτι, αλλά και από μία μερίδα σουτζουκάκια!

Σας είχα πει στο συγκεκριμένο αγώνισμα η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει μία έκπληξη. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω το εννοούσα. Παρακαλώ να περάσει η έκπληξη. Αυτοί οι 6 παίκτες είναι η έκπληξη που σας ανέφερα στην αρχή. Οι καινούργιοι παίκτες θα χωριστούν και στους δύο ομάδες αλλά η νικήτρια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τους παίκτες που είναι δίπλα μου", είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στα σουτζουκάκια, τα οποία ήταν το έπαθλο στο δεύτερο αγώνισμα, βοήθησε τους διάσημους και ο Σώζων, ένας εκ των έξι νέων παικτών οι οποίοι συστήθηκαν σε συμπαίκτες και κοινό μπαίνοντας στο Survivor και μοιραζόμενοι στις δύο ομάδες.

Έχοντας πάρει τη νίκη στην πρώτη δοκιμασία, οι Διάσημοι κλήθηκαν πρώτοι να επιλέξουν έναν άντρα και δύο γυναίκες από τους νέους. Κατέληξαν στον Σώζων, στην Εύη και στην... Εύη ελπίζοντας ότι θα τους φέρουν νίκες.

Ήδη όπως είπαμε ο Σώζων απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.

Από την άλλη πλευρά προστέθηκαν οι Μαρία, ο Πάνος και η Φελίσια, γνωστή από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, την παρουσία της σε διάφορα βιντεοκλίπ Ελλήνων τραγουδιστών, αλλά και την παρουσία της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο πρωινό του Mega.

Οι έξι παίκτες θα έχουν ασυλία την πρώτη εβδομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=-Ie2K1_B8mo 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top